Pokémon Scarlet and Pokémon Violet mají za sebou prvních 10 milionů prodaných kusů

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet mají za sebou prvních 10 milionů prodaných kusů
19:33, 25.11.2022

Nintendo právě oznámilo, že k dnešnímu dne překonaly celosvětové prodeje her Pokémon Scarlet a Pokémon Violet pro Nintendo Switch hranici 10 milionů prodaných kusů v prvních třech dnech po zahájení prodejů v pátek 18. listopadu. Jedná se o nejúspěšnější první víkend pro jakoukoliv hru určenou pro konzole od Nintenda v historii této společnosti.

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet jsou posledními hrami z hlavní Pokémon série, které vychází tři roky po Pokémon Sword a Pokémon Shield, rovněž vydané pro Nintendo Switch. Tyto nejnovější hry vítají ve své náruči jak nováčky, tak i zkušené veterány, kdy obě skupiny si mohou vůbec poprvé v historii celé značky užít unikátní dobrodružství v otevřeném světě.

Hráči se vydávají na Pokémon dobrodružství nového střihu, kdy mohou svět prozkoumávat svým vlastním tempem a plnit vícero příběhových linek v libovolném pořadí. Pokémon Scarlet a Pokémon Violet rovněž nabízejí rozšířené možnosti multiplayeru, když až čtyři hráči mohou cestovat skrz mapu společně. Společně s tradičními herními prvky jako je obchodování s Pokémony či souboje s nimi, je možné, aby hráči objevovali region Paldea dle jejich libosti.

Nezáleží na tom, zdali budete měnit Pokémony, bojovat v Tera Raid Battles nebo si jen prostě užívat pohodového pikniku, vždy se bude jednat o zapamatování hodný moment, které můžete prožít s rodinou a přáteli v lokálním i online multiplayeru.


DALŠÍ

CGwillWin