Remedy potvrdilo vývoj Control 2

Remedy potvrdilo vývoj Control 2
15:25, 11.11.2022

Fínske štúdio Remedy Entertainment má, momentálne, vo vývoji hneď niekoľko projektov a práve pokračovanie atmosférou jedinečnej TPS menom Control z roku 2019 je jedným z nich. Oficiálne odobrenie zo strany Remedy prichádza dávno po tom, čo sme tak nejak vytušili, že Control 2 vo vývoji samozrejme je a to pod kódovým označením Project Heron, ktoré sa pravidelne objavovalo v ich finančných výpisoch, každopádne, pre fanúšikov hry ako takej je určite dobré dostať aj oficiálnu pečiatku.

Control 2 pobeží, tak ako Quantum Break a prvý Control, na Northlight Engine od Remedy a o vydanie sa postará spoločnosť 505 Games.

Tešíme sa, že môžeme prehĺbiť našu spoluprácu so spoločnosťou Remedy a spoločne pokračovať v úspešnom príbehu Control. Od svojho uvedenia na trh v roku 2019 sa Control predal vo viac ako 3 miliónoch kópií," uviedol Rami a Raffi Galante, spoluvýkonní riaditelia Digital Bros Group/505 Games. "Control je najväčšou investíciou, akú kedy spoločnosť 505 Games urobila, preto má v našich srdciach špeciálne miesto. Sme vďační celej hráčskej komunite, vďaka ktorej sa Control stal takou dlhotrvajúcou a obľúbenou hrou, a ešte viac sa tešíme, že môžeme priniesť Control 2," pokračujú Rami a Raffi Galante.
"Teraz môžem s hrdosťou potvrdiť, že hra Control s väčším rozpočtom, známa aj pod kódovým označením Heron, je Control 2, plnohodnotné pokračovanie našej oceňovanej hry Control," hovorí Tero Virtala, generálny riaditeľ spoločnosti Remedy.

DALŠÍ

CGwillWin