Wo Long: Fallen Dynasty dostal dátum vydania

Wo Long: Fallen Dynasty dostal dátum vydania
11:00, 26.10.2022

Spoločnosť KOEI TECMO a vývojársky tím Team NINJA práve spoločne oznámili celosvetový dátum vydania svojej akčnej temnej fantasy Wo Long: Fallen Dynasty - projektu bude dostupný od 3. 3. 2023. Démonmi opradený epos od renomovaného štúdia Team NINJA (séria NioH) bude dostupný na konzolách Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4, na PC cez Windows a Steam a bude rovnako dostupná hneď prvý deň v rámci služby Xbox Game Pass na konzolách a PC.

Spoločnosť KOEI TECMO Europe tiež potvrdila, že okrem štandardnej verzie tohto očakávaného projektu bude v ponuke aj špeciálna verzia Wo Long: Fallen Dynasty Digital Deluxe Edition, ktorá bude dostupná v rovnakom čase a bude obsahovať Season Pass s trojicou DLC balíčkov. Tieto balíčky sa vyznačujú novými generálmi, novými démonmi, novými scenármi, novými etapami, novými typmi zbraní a ďalšími doplnkovými prvkami. Súčasťou digitálnej Deluxe edície je aj digitálny artbook a digitálny mini soundtrack. Tí, ktorí si zakúpia Digital Deluxe Edition, budú odmenení bonusom s názvom Season Pass/DDX: "Qinglong Armor".

Okrem toho spoločnosť KOEI TECMO Europe odhalila Wo Long: Fallen Dynasty bonus za skorý nákup. Zakúpením fyzickej alebo digitálnej hry do 16. 3. 2023 získate špeciálne brnenie s názvom "Baihu Armor". Tí, ktorí si hru predobjednajú digitálne, získajú bonus za skorý nákup spolu s bonusom za predobjednávku: "Zhuque Armor".

Limitovaná edícia SteelBook verzie hry Wo Long: V čase uvedenia na trh bude k dispozícii aj limitovaná edícia hry World Long: Fallen Dynasty. SteelBook Launch Edition, ktorá obsahuje exkluzívne zberateľské puzdro spolu s bonusovými DLC predmetmi "Crown of Zhurong" a "Crown of Gonggong".

KOEI TECMO a Team NINJA mimo iného zverejnili aj výsledky testu Wo Long: Fallen Dynasty, ktorý sa uskutočnil minulý mesiac. Správa o spätnej väzbe od viac ako 80 000 fanúšikov, ktorí prešli demo, je dnes k dispozícii na oficiálnej stránke.


DALŠÍ

CGwillWin