Je Silent Hill f regulérnym piatym dielom?

Je Silent Hill f regulérnym piatym dielom?
11:33, 20.10.2022

Dnes v noci bol taktiež oznámený titul Silent Hill f, ktorý na internete vyvolal asi najzásadnejšie diskusie. To že tento titul bude asi asi niečo zásadnejšie, ba dokonca najzásadnejšie z celej prezentácie, napovedá tomu aj umiestnenie tohto titulu v prezentácií. Ako sa hovorí, to najlepšie na koniec, tak aj Konami sa rozhodlo, že najnovší diel s podtitulom f, ktorý osobne považujem za pracovný, oznámi až na samí záver prezentácie.



O čo by sa mohlo jednať a prečo je titul tak zásadný? V rýchlosti... pravdepodobne sa jedná o regulárny piaty diel série. Prečo si to internet myslí? V samotnom trailery sme mali možnosť vidieť hromadu kvetov, čo by napovedalo práve podtitulu f = flowers ale druhá špekulácie hovorí práve o tom, že písmeno f je taktiež abecedným ekvivalentom číslovky 5. Veríme preto, že hra sa pred samotným vydaním ešte premenuje a jej finálny názov bude Silent Hill 5.

Teraz si ale povedzme niečo o samotnej hre. Hra sa má odohrávať v šesťdesiatych rokoch minulého storočia v Japonsku. Za hrou stojí taktiež veľmi populárne meno Ryukishi07, ktorý sa venuje v Japonsku vizuálnym románom, ktorých hlavnou tématikou sú záhadné vraždy a samozrejme horor.

DALŠÍ

CGwillWin