Need For Speed Unbound predstavuje obsiahlu mapu

Need For Speed Unbound predstavuje obsiahlu mapu
13:09, 17.10.2022

Nový Need for Speed s podtitulom Unbound ešte ani nevyšiel a vzbudzuje u hráčov vášnivé emócie. Prečo? Potvrdili sa špekulácie o tom, že hra bude obsahovať anime efekty, tie však nemusia sedieť všetkým hráčom a hlavne tvrdé jadro fanúšikov Need for Speed série s týmto novým nápadom štúdia Criterion nesúhlasí. Dobrá správa však je, že anime efekty pravdepodobne pojdu vypnúť do akej miery to ale zostáva otázkou.

Arkádové závody v posledných rokoch ovládla značka Forza: Horizon od Microsoftu, preto fanúšikovia čakajú na dôstojný diel NFS, ktorý by značke FH mohol konkurovať, osobne viem prečo čakajú a ja patrím medzi nich. FH nemusí vyhovovať úplne každému, trochu chaotický postup hrou, absencia radosti z progresu a upozadený tuning, to je všetko čo by nový NFS mohol ponúknuť, či tomu ale tak bude? Na to si budeme musieť počkať. Nie však dlho! Plánované vydanie tejto závodnej pecky je na začiatok decembra/prosince tohoto roku.

A čo máme pre vás dnes? Dnes sa EA rozhodla podeliť sa s hráčmi o mapu, po ktorej budete preháňať svoje vozidlo. Na prvý pohľad sa jedná o skutočne rozsiahlu mapu, ktorá ponúkne priestor na vyblbnutie akémukoľvek druhu závodenia. Posúďte sami.

Klik pro zvětšení (Need For Speed Unbound predstavuje obsiahlu mapu)

DALŠÍ

CGwillWin