Blíži sa zaujímavý survival horor Do Not Open

Blíži sa zaujímavý survival horor Do Not Open
11:13, 11.10.2022

Prepracovaných a kvalitných hororov je dnes stále pomerne málo a aj keď sa indie scéna snaží tento deficit zaplniť, čo jej len sily stačia, stále prevláda priemer a šeď. Rozbiť by to mohol už dlhé roky pripravovaný projekt Do Not Open od Nox Noctis, ktorý chce ponúknuť koncept survival hororu postavenom na mechanike únikových miestností.

Spoločnosť Nox Noctis s potešením oznamuje, že verzia oceňovanej hororovej hry Do Not Open pre PlayStation 5 vyjde digitálne 15. 11. 2022. K dispozícii bude aj fyzická edícia, ktorá v Európe vyjde o desať dní neskôr, pričom v USA sa fyzická verzia objaví až začiatkom roka 2023. Verziu pre PlayStation 5 digitálne aj fyzicky vydá spoločnosť Perp Games a tu je zaujímavá jedna vec. Producent plánuje prísť aj s VR verziou pre PlayStation VR2, ktorá sa však logicky dostane formou update balíčka do hry až v momente, kedy bude pripravovaný VR headset na scéne. Súčasne z pôvodných plánov pridať VR režim aj na prvú generáciu VR headsetu do SONY zišlo a PS4 už tento doplnok nedostane.

Do Not Open je znepokojujúci survival horor ovplyvnený mechanikou únikových miestností. Pod obrovským tlakom v desivom a tiesnivom prostredí je Michael J. Goreng, neslávne známy zoológ a epidemiológ, uväznený v pokrivenej verzii vlastného domu. Jeho manželka a dcéra sú vo vážnom nebezpečenstve. Uniknite z domu a zároveň sa vysporiadajte so záhadnou paranormálnou hrozbou, ktorá vás prenasleduje. Tlak je silný, pretože hodiny tikajú a tikať neprestanú. Ponáhľaj sa! Vyrieš, ukry sa alebo zomri!


DALŠÍ

CGwillWin