Ako vyzerá nový Need for Speed a čo všetko vám ponúkne?

Ako vyzerá nový Need for Speed a čo všetko vám ponúkne?
13:04, 06.10.2022

Vďaka menšiemu úniku sa dnes, ešte pred oficiálnou premiérou, máme možnosť pozrieť na prvé obrázky z ďalšej časti série Need of Speed, ktorá dostane podtitul Unbound. Podľa pôvodných predpokladov pôjde po vizuálnej stránke o kompromis medzi skutočnosťou a artom s tým, že mesto Lakeshore - The Grand vám ponúkne to najlepšie ihrisko pre ilegálne pretekanie aj s pokrytím kompletného tuningu.

Klik pro zvětšení (Ako vyzerá nový Need for Speed a čo všetko vám ponúkne?)

Update: Krátko po dopísaní novinky sa do éteru naplno vrhol aj oficiálny prvý trailer na Unbound, ktorý len potvrdil vyššie uvedené skutočnosti. Podľa pôvodných plánov bude hra samotná vydaná už striktne len pre PC a next-gen, kam spadá samozrejme PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Dátum vydania nastane 2. 12. 2022 a teraz si poďme povedať trocha viac o štýle hry samotnej ako aj o obsahu.

Zlomiť čas pod tlakom dobiedzajúcich policajtov sa má stať len jednou z veľkých výziev počas pouličných pretekov Lakeshore - The Grand, kam budú spadať kvalifikácie v týždenných výzvach a samozrejme následne aj samotné preteky. Veľkým ťahákom sa stane vaša osobná garáž a jej postupné naplnenie vami vyladenými autami, ktoré si môžete prispôsobovať ku obrazu svojmu - či už po stránke výkonu, alebo v zmysle vizuálu. Criterion v tomto prípade ide cestou značky Undegroud, čo má priamu nadväznosť aj na prepracovaný soundtrack, ktorý pôjde ruke v ruke s akýmsi kompromisom medzi kresleným graffiti a reálnou grafikou (4K natívne a 60 FPS). Fanúšikovia všetkých legendárnych vozidiel zo série Need for Speed sa dočkajú tej nekonečnej škály gumy páliacich strojov, ktoré tentokrát má vyzdvihnúť nový efekt Burst Nitrous (navyšovanie rýchlosti s prechodom do závratov). Tuning ako taký má poskytovať nekonečnú paletu možností úprav.

Máme tu soundtrack, na ktorom sa podieľajú priekopníci modernej HIPHOP scény vrátane A$AP Rockyho a AWGE a ktorý vám ponúkne skladby preklenujúce tradičné hudobné žánre. Pôvodnú hudbu mimo uvedených umelcov produkoval Brodinsky, umelec z krajiny galského kohúta.


DALŠÍ

CGwillWin