Sony má pripravovať viacero projektov zo série Horizon

Sony má pripravovať viacero projektov zo série Horizon
15:22, 03.10.2022

Sériu z dielne Guerrilla Games Horizon asi po poslednom titule poznáte úplne všetci. Jednalo sa o multigeneračný exkluzívny titul pre konzole PlayStation, ktorý naväzuje na populárny prvý diel Horizon: Zero Dawn, ktorý sa pred časom dostal taktiež na PC.



Ak patríte medzi fanúšikov tejto série mám pre vás pravdepodobne dobrú správu. Rôzne zdroje potvrdzujú, že sa v štúdiu Guerrilla Games niečo kuchtí.

Populárny web MP1ST prepálil hneď dva pripravované tituly, z tejto série.

Prvým by mal byť remake/remaster prvého dielu Horizon: Zero Dawn, pre konzolu PS5. Čo mňa osobne jemne zodvihlo zo stoličky, pretože sa jedná o hru, ktorá je stará doslova pár rokov a stále vypadá skvele. Sony očividne s týmto prístupom ale problém nemá a po úspechu The Last of Us Part 1 je možné, že sa dočkáme vylepšenia aj tejto série. No uvidíme, snáď nie ale za plnú cenu...

Druhou zaujímavou informáciu je, že sa chystá multiplayerový titul zo sveta Horizon, ktorý sa zameria na príbeh mimo hlavnú sériu a ponúkne kooperáciu viacerích hráčov v starom známom svete. Zatiaľ ale nemáme bližšie podrobnosti.

Aby toho nebolo málo tak sa špekuluje aj nad rozšírením druhého titulu Forbidden West a vzhľadom na fakt, že prvý diel sa tiež dočkal rozšírenie asi tieto špekulácie budú čoskoro potvrdené.

DALŠÍ

CGwillWin