Vo vývoji je ďalšia zaujímavá česká hra

Vo vývoji je ďalšia zaujímavá česká hra
14:56, 28.09.2022

Lokálne známa Pražská spoločnosť Oxymoron Games, ktorá si svoje miesto na scéne zaslúži predovšetkým vďaka podarenému simulátoru Project Hospital aktuálne ohlasuje novú hru s názvom Silence of the Siren.

Koncepčne pôjde o ťahovú stratégiu zasadenú do prostredia chladného vesmíru zmietaného chaosom, kde si hráči budú môcť užívať konflikt rôznych civilizácií zápasiacich o nadvládu nad vzdialeným hviezdnym systémom. Viac už trailer ako aj tlačová správa pod čiarou.

Oxymoron Games, tvůrci Project Hospital, po několika letech vývoje s nadšením oznamují svou novou hru. Silence of the Siren je tahová strategie odehrávající se v chaotickém vesmíru, kde několik kosmických civilizací soupeří o nadvládu nad vzdáleným hvězdným systémem a snaží se odkrýt jeho temnou historii. Prozkoumej rozmanité planety a zajisti zdroje potřebné k rozšíření základen a najímání jednotek. Shromáždi mocné armády a poraž své nepřátele!

Nová válka v prastarém vesmíru

Hvězdná soustava Sirény, domov zaniklé civilizace Primals a kolébka mezihvězdné aliance, zůstala odstřižena od zbytku galaxie. Katastrofa, která možná navždy znemožnila cesty hlubokým vesmírem, zvrátila poměr sil a nesourodé frakce pomalu opouští chuť vyjednávat. Ve stínu hrozícího konfliktu se jen málokdo odvažuje pátrat po tajemstvích mimozemských rozvalin, ale někteří již začínají tušit, že kromě mimozemských technologií a ukrytých pokladů tu zůstalo uvězněno ještě něco dalšího - cizí entita, zapomenutý stín, nebo možná jen ozvěna dávné války, šeptající ze tmy.

Buduj a objevuj

Prozkoumej, co zbylo na planetách, a zajisti významné suroviny, které mohou být použity na vylepšování základen pomocí vyspělých technologií a k vybudování obrovských armád. Hraj za několik odlišných frakcí, najmi zkušené vojevůdce, nauč je nové schopnosti a veď je do bitev. Probojuj se přes nástrahy, abys získal mocné vybavení a prastaré artefakty.

Ovládni bojiště

Utkej se s širokou škálou nepřátel v tahových soubojích. Použij svůj taktický um, abys získal výhodu na bojišti. Nauč se používat unikátní výhody svých jednotek, nasaď speciální schopnosti svého vojevůdce a přelsti i mnohem silnější nepřátele.

  • Prozkoumej bohatý sci-fi svět a objev tajemství ztracené civilizace
  • Sbírej mocné artefakty, zajisti důležité suroviny, rozšiřuj své základny a najmi nejmocnější jednotky
  • Vylepšuj své vojevůdce a rozdrť své nepřátele v napínavých tahových soubojích
  • Hraj za několik odlišných ras a frakcí
  • Old-school strategie s moderním ovládáním a intuitivním UI
  • O týmu Oxymoron Games

    Oxymoron Games je indie studio nacházející se v Praze, které vytvořilo úspěšnou strategii/sim Project Hospital. Studio rostlo a s veterány, kteří pracovali na hrách jako Mafia II a III, Quantum Break, Total War: Three Kingdoms, Top Spin 4, Silent Hill: Downpour nebo Euro Truck Simulator 2, se nyní plně soustředí na Silence of the Siren.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin