Epic naděluje další hry zdarma

Epic naděluje další hry zdarma
13:03, 23.09.2022

Už se stalo pravidelným zvykem, že v rámci Epic Storu dostaneme nějakou tu gamesku zdarma. Nezřídka to navíc bývají hezké kusy, takže neplatí ono staré pořekadlo "Darované lahvi na objem nehleď". A co si tedy pro nás Epic tentokrát přichystal? Na své si přijdou milovníci simulátorů přežití i deskovek.

ARK: Survival Evolved

První titul zdarma je ARK: Survival Evolved. Pokud jste o něm ještě neslyšeli, vezměte Green Hell nebo Day Z a místo fauny z džungle a zombíků dosaďte dinosaury. Čáry máry fuk a je tu ARK. Ten získal v rámci Metacritics 70%, takže jde o čistý průměr, ale na Steamu stojí stále necelých 17 euro nebo v kombu se všemi rozšířeními lehce přes 41 euro. Aktuálně byl před 3 měsíci vypuštěn trailer pro 2 díl.

Gloomhaven

Máte rádi deskovky? Já taky. O to víc jsem nadšen z dalšího Epického daru ve formě elektronické verze Gloomhaven, která vyšla před necelým rokem a na Steamu sbírá velmi kladná hodnocení, přičemž Metacritics jí nakonec nadělil 82%. Vysvětlovat pravidla není účelem této novinky, každopádně si můžete být jisti, že Vás čekají hodiny a hodiny zábavy, obsahující příšery, vylepšování hrdinů a zajímavý příběh ve městě Gloomhaven. Pro zajímavost, hra stojí na Steamu necelých 35 euro.

A na co se těšit příště?

ES totiž zároveň informovalo o hrách, které budou k dostání zdarma již brzy, resp. po ukončení aktuální akce, která končí 29. září. Těšit se můžeme na plošinovku Runbow, která by mohla evokovat úspěšné Fall Guys a The Drone Racing League, tedy závody dronů.

Jak se vám nabídka her zdarma líbí? Za mě vrcholná spokojenost.


DALŠÍ

CGwillWin