Dota 2 Battle Pass je tady

Dota 2 Battle Pass je tady
08:46, 06.09.2022

Dota 2 Battle Pass pro rok 2022 je konečně tady. Tedy on vyšel už minulý týden, ale pokud jste stejně jako já první zářijový víkend trávili jinak než u kompu, tak jste to možná prošvihli. Zbývá skoro 40 dní, než započne The International v Singapuru, což je nejvyšší čas sypat penízky do společného prizepool pro výherce šampionátu. Tedy přispíváte 25 procenty z utracené částky, zbytek jde Valve, ale to už jen taková drobnost.

A co nám letos BP přináší? První oznámená arcana je pro Faceless Voida, vypadá brutálně a je dostupná naaa…495 úrovni. Vzhledem k tomu, že 100 zakoupených úrovní stojí 43€, to vypadá, že si slušně sáhnete do prasátka, pokud na Voida máte zálusk. Na 383. úrovni je Arcana pro Razora, ale ještě není známo, jak přesně bude vypadat, takže zatím nakupujete na blind. Jak to tak bývá, levely si nemusíte pořizovat za reálné peníze, můžete je získat hraním. Ale jen těžko se dostanete přes 100 úrovní, tedy pokud člověk není úplnej maniak a nesedí u hry 8 hodin denně, žejo. Kde jsou ty časy? BTW první úroveň deníku stojí 8 Euro, což je standard.

Pokud vás arcany nezajímají, je zbytek BP víceméně stejný jako vždy. Po získání určitých úrovní dostanete bedny se skiny, emotikony, zvuky a podobné blbůstky, které všichni beze sporu potřebují. Levelujete buď procházením labyrintu (tedy hraním určitých hrdinů ve správném pořadí) a nacházením bedniček s body, případně plněním týdenních questů a později i ve fantasy módu. Abyste se dostali k zajímavějším skinům to sice stačit nebude, ale lepší než drátem do oka, jak se tak říkává. Uvidíme, jak to letos půjde, ale troufám si říci, že rekordní prizepool nebude.

DALŠÍ

CGwillWin