Dead Island 2 má zřejmě konečně datum vydání

Dead Island 2 má zřejmě konečně datum vydání
14:15, 18.08.2022

Po 8 letech spekulací, odkladů a dohadů se zdá, že akční zombie nářez z tropických ostrovů bude mít svůj regulérní druhý díl. Prozatím nedošlo sice k oficiálnímu oznámení, ale o tom, že tu cosi začíná zahnívat nás omylem informoval Amazon, který titul zařadil do svojí nabídky. Než však stihl svůj omyl napravit všiml si úniku uživatel Twitteru Wario64, který se nezapomněl s lačnícími hráči podělit.

Téměř s jistotou tak už víme, že hra se skutečně bude odehrávat ve slunném Los Angeles. Ostatně někteří pamětníci si možná vzpomenou na původní trailer s usměvavým běžcem v popředí a rychlým nástupem zkázy v pozadí.

Podle anotace, který byla původně k dispozici bude město andělů v karanténě a šestice různorodých postav se bude snažit stejně jako v prvním díle v tomhle rozpáleném a zapáchajícím pekle přežít a zachránit lidstvo. Dočkat se přitom máme nejen hororových scén, ale i černého humoru. Ostatně zombie tématika k takovému druhu zábavy přímo vybízí. Stejně jako v prvním díle by měli jednotliví hrdinové oplývat vlastními schopnostmi, které budou moci být nadále vylepšovány.

Klik pro zvětšení (Dead Island 2 má zřejmě konečně datum vydání)

Samozřejmostí budou hromady zbraní na blízko i na dálku, které budou mít jediný cíl a to pokosit hordy nemrtvého masa, které bude nejen mutovat, ale zároveň bude oplývat různými styly boje. Těšit se máme na tucty druhů nepřátel.

A kdy se to na nás vše vrhne? Pokud nedojde k odkladu a nejde o fámu, tak Los Angeles padne už 3. února příštího roku.

Těšíte se na další zombie rubačku? Nebo má podle Vás značka Dead Island už jen odpočívat v pokoji?


DALŠÍ

CGwillWin