The Lord of the Rings: Gollum má dátum vydania

The Lord of the Rings: Gollum má dátum vydania
16:47, 24.05.2022

Nemecký Daedalic Entertainment, známy to tvorca kvalitných point-and-click adventúr, sa tento rok skúsi presadiť na scéne plnohodnotných AAA hier a to rovno ostro sledovanou IP značkou zo sveta Pána Prsteňov.

Ich The Lord of the Rings: Gollum, čoby akčná adventúra so stealth prvkami a silnou príbehovou linkou, totižto dostáva definitívny dátum vydania a Nacon ako vydavateľ prinesie hru vo verziách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S dňa 1. 9. 2022 (Switch verzia príde až neskôr v tomto roku).

Pán prsteňov: R. R. R. Tolkiena rozpráva o Glumových zážitkoch zo zákulisia prvých knižných kapitol Spoločenstvo prsteňa. Po tom, čo Bilbo Pytlík stratí svoj vzácny prsteň, sa Glum rozhodne opustiť Mlžné hory a vydá sa na nebezpečnú cestu, ktorá ho zavedie z kobiek Barad-dûru do kráľovstva lesných škriatkov v Mirkwoode. Aby Glum prežil nebezpečenstvá na svojej ceste Stredozemou, musí sa zakrádať, šplhať a využívať všetku svoju chytrosť. Musí sa tiež vysporiadať so svojím hobitím ja - Sméagolom. Je na hráčoch, či chcú, aby mal Glum pri dôležitých rozhodnutiach navrch, alebo či radšej umožnia Sméagolovi, aby prevzal moc. Glum sa stretne aj so známymi postavami z kníh, ako aj s niekoľkými novými tvárami.


DALŠÍ

CGwillWin