Outriders - Worldslayer se představuje

Outriders - Worldslayer se představuje
02:18, 26.04.2022

Společnost SQUARE ENIX dnes oznámila OUTRIDERS WORLDSLAYER, masivní upgrade pro OUTRIDERS, intenzivní looter střílečku, kde přežití vyžaduje agresi. Hru vytvořili People Can Fly, vývojářů Gears of War: Judgment a BULLETSTORM a Square Enix External Studios, jenž stojí za SLEEPING DOGS a JUST CAUSE.

OUTRIDERS WORDSLAYER je brutální kooperativní looter střílečka pro 1-3 hráče zasazená do originálního temného sci-fi vesmíru, kde si vytvoříte svého vlastního Outridera z jedné ze čtyř tříd. Začněte s původní kampaní OUTRIDERS nebo použijte boost a skočte přímo do obsahu WORLDSLAYER s plně připraveným Outriderem a vydejte se na cestu napříč rozmanitou a smrtící planetou Enoch.

Postavte se v posledním boji lidstva o přežití proti nejsmrtelnějšímu Alteredovi, kterého jste kdy potkali, Ereshkigalovi. Kromě ní existují ještě větší hrůzy, odehrávající se ve starověkých ruinách Tarya Gratar.

OUTRIDERS WORLDSLAYER, který kombinuje agresivní přestřelku s násilnými schopnostmi a arzenál stále více přizpůsobitelných zbraní a výstroje, nabízí nespočet hodin hry od jednoho z nejlepších vývojářů stříleček v oboru – People Can Fly.


DALŠÍ

CGwillWin