Tetris skombinovaný s Dark Souls má dátum vydania

Tetris skombinovaný s Dark Souls má dátum vydania
15:08, 20.04.2022

Slovenský projekt Loot River od štúdia Straka (Nová Dubnica) sa vďaka podpory vydavateľstva SUPERHOT PRESENTS dostane skutočne na trh a to v dátume 3. 5. 2022. Vydanie pokryje verzie pre PC a Xbox stroje vrátane Series X a S. Viac o diele samotnom vám napovie tlačová správa pod čiarou.

Akčná hra "Dark Souls meets Tetris" bude v deň vydania k dispozícii na stiahnutie aj pre predplatiteľov služby Xbox Game Pass. Objavte bohatý bojový systém, pestrý bestiár prekliatych nepriateľov, procedurálne generované labyrinty plné množstva zbraní, kúziel a ďalšej koristi, ktorá mení stavbu, a bohatý svet inšpirovaný fantasy, ktorý môžete preskúmať.

V hre Loot River môžu hráči využiť silu relikvie a posúvať pôdu pod sebou, pričom sa môžu kĺzať po plávajúcich kúskoch zničených krajiniek. Tieto bloky pripomínajúce Tetris možno do seba zasúvať a riešiť tak priestorové prieskumné hádanky a kreatívne ich využívať ako nástroj v boji na manipuláciu s nepriateľmi a ovládanie priestoru, na ktorom sa odohrávajú vaše bitky. Keď sa hráči vydajú na cestu týmito nekonečnými katakombami, stretnú sa s desivými príšerami, stratenými cestovateľmi a epickými bossmi.

Pri skúmaní zničených vodných ciest môžu hráči objaviť množstvo nových zbraní, výbavy, kúziel a nesvätých znalostí: meče, ktoré vás vrhajú vpred k nepriateľom; sekery, ktoré vystreľujú projektily; elementárne kúzla; zaklínadlá; brnenia a kúzla, ktoré vás obdarujú jedinečnými schopnosťami. Ich kombinovanie na vytvorenie silných a prekvapivých synergií je kľúčové pre to, aby ste sa s každým behom dostali ďalej. nedávny vývojársky prierez od straka.studio vám poskytne lákavú ochutnávku možností, ktoré tieto kombinácie môžu ponúknuť.

Potulní nomádi, priťahovaní úlomkami nesvätej relikvie, sa ocitli v neustálom kolobehu života a smrti, strácajúc zdravý rozum, keď putujú nekonečnými paralelnými realitami a navzájom sa požierajú, aby absorbovali vedomosti svojich spolucestujúcich. Žiadne dve cesty nie sú rovnaké, pretože riekou Loot pláva nespočetné množstvo stratených duší.

"Som veľmi rád, že konečne môžem oznámiť, že 3. 5. 22 prinesieme Loot River na PC a Xbox prostredníctvom služby Xbox Game Pass," povedal kreatívny riaditeľ Miro Straka. "Pozornosť, ktorú hra získala za posledných pár rokov na prezentáciách ako Guerilla Collective, Day of the Devs a podujatiach ID@XBox na Xboxe, bola neuveriteľná, ale najviac sa teším na to, až sa hra dostane do rúk hráčov!"


DALŠÍ

CGwillWin