Toto je konkurencia Game Passu v podaní SONY

Toto je konkurencia Game Passu v podaní SONY
12:56, 25.02.2022

O tom, že SONY už dlhší čas chystá svoju vlastnú verziu Game Passu dávno vieme, aj keď oficiálne odobrenie faktu ako takého zatiaľ nenastalo. Aktuálne sa k celej veci opäť vyjadril Jeff Grubb a ponúkol nové insider informácie. PlayStation Game Pass je podľa jeho zistení evolúciou služby PlayStation Plus, ktorá sa po novom rozdelí do troch platených balíčkov.

  • PlayStation Plus Essential V podstate pôjde o holý základ v cene 10 Dolárov mesačne, za ktorý dostanete presne to čo momentálne dostávate za klasické PS+ (online a každý mesiac pár free hier)
  • PlayStation Plus Extra K už vyššie opísanému obsahu si priplatíte cca 5 Dolárov a za to vám SONY umožní sťahovať zo zoznamu 100 hier v rámci katalógu PS Now avšak bez možnosti streamu.
  • PlayStation Plus Premium Najdrahší balíček bude stáť cca 16 Dolárov mesačne a ten vám okrem už vyššie vymenovaného pridá stream a špeciálne Game Trials - ide o akési demo verzie exkluzivít od SONY ešte pred ich vydaním.


  • Zdá sa teda, že SONY skutočne nechce ísť do plnohodnotného formátu odomknutia exkluzivít v deň ich vydania a to za jeden paušálny poplatok. Bolo to z ich strany ostatne očakávané a tak viac či menej len pridajú viacero platených balíčkov a bude na vás či si z nich niečo reálne vyberiete alebo ostanete u toho aktuálneho.

    DALŠÍ
    
    CGwillWin