hw
Cyberpunk 2077 dostal konečne next-gen update!

Cyberpunk 2077 dostal konečne next-gen update!
17:33, 15.02.2022

Očakávania ohľadom aktuálne skončeného streamu spoločnosti CD Projekt RED sa naplnili. Ich minuloročná sci-fi RPG Cyberpunk 2077 dostáva konečne túžobný next-gen update pre PlayStation 5 a Xbox Series X/S stroje čo znamená, že fanúšikovia akým doteraz vadila technická stránka hry samotnej, majú o dôvod viac sa ku nej vrátiť. Samotný update obsahuje pochopiteľne obrovský balík záplat a opráv.

Klik pro zvětšení (Cyberpunk 2077 dostal konečne next-gen update!)

Poďme sa však teraz pozrieť, čo všetko prináša next-gen balíček. PlayStation 5 a Xbox Series mašinky si môžu aktivovať ray tracing pri 30FPS a 4K rozlíšení alebo dať prednosť 60 FPS pri 4K - Series S zvládne maximálne 1440p pri 30 FPS. Verzia pre PS5 využíva logicky aj DualSense gamepad.

Patch 1.5 je dostupný už dnes vo všetkých verziách a ponúka upravený systém perkov čo pri nahraní staršej save pozície donúti hráčov ku kompletnému prerozdeleniu už investovaných bodov - jednoducho si strom schopností vyplníte nanovo. Balík mení správanie umelej inteligencie, používanie zbraní (špeciálne nožov), jazdný model a reakcie okolitých NPC postáv na vývoj udalostí. Zmenil sa ekonomický aspekt a rozdeľovanie odmien. Autá a motorky už nebudú tak drahé, pridali sa nové apartmány kde môžete žiť, prídu ďalšie free DLC zbrane a tak ďalej a tak podobne. Zdá sa teda, že poliaci skutočne chcú svoju hru doviesť tam kde mala byť počas minuloročného vydania a nateraz im držíme palce aby sa to celé podarilo.


DALŠÍ

CGwillWin