Petícia ohľadom vrátenia peňazí za kúpu Battlefield 2042 už má cez 155 000 podpisov

Petícia ohľadom vrátenia peňazí za kúpu Battlefield 2042 už má cez 155 000 podpisov
20:21, 11.02.2022

Najnovší Battlefield z dielne DICE sa aj naďalej musí potácať na dne nezáujmu zo strany hráčov a aj keď sa EA snaží túto vojenskú značku držať nad vodou a sľubuje to celé cez leto odpáliť prvou veľkou sezónou, časť vlastníkov začína podpisovať petície a žiada refund. Jedna z takýchto petícií už má cez 155 tisíc podpisov a rastie každým dňom. Jej zakladatelia v nej žiadajú od EA plné vrátanie sumy 70 Dolárov na základe falošnej reklamy. Nižšie si môžete prečítať plné znenie petície.

Podľa mnohých spotrebiteľských správ spoločnosti Electronic Arts a DICE nedodržali mnohé sľuby, ktoré dali pri uvedení hry na trh, a Battlefield 2042 bol uvedený na trh ako nehratelný. Dokonca aj dnes má Battlefield 2042 chyby, ktoré drasticky menia herný zážitok natoľko, že ho mnohí členovia komunity považujú za nedokončeným.

V skutočnosti bola hra Battlefield 2042 tak zle spracovaná, že dokonca aj služba Steam, vysoko uznávaný poskytovateľ počítačových videohier, umožňuje zákazníkom vrátiť plnú sumu.

  • Podpísaním tejto petície sa priblížite k získaniu náhrady za hru Battlefield 2042. Predpokladajme, že táto petícia získa 50 000 alebo viac podpisov. V takom prípade oslovím najlepších právnikov v krajine, aby posúdili prípad proti EA a DICE.
  • Podpísanie tejto petície je ekvivalentom vyjadrenia: "Želám si, aby mi za túto hru vrátili peniaze."
  • Prosím, podpíšte túto petíciu, ak si myslíte, že si zaslúžite vrátenie peňazí za hru Battlefield 2042.
  • Herná komunita by nemala tolerovať takéto zneužívanie a šikanovanie zo strany multimiliardových korporácií, ktoré vytvárajú nedokončené hry a falošné reklamy.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin