World of Tanks Blitz přichází s RPG režimem Boss

World of Tanks Blitz přichází s RPG režimem Boss
16:44, 28.01.2022

Nastal čas vyzkoušet nový způsob hraní World of Tanks Blitz! Hra proslulá speciálními režimy a legendárními událostmi, které si užívají tankisté po celém světě, zve hráče do svých řad v nejnovějším, akcí nabitém režimu s nádechem: Big Boss. Tankisté mají dvě šance zapojit se do hry, a to od 3. do 6. února a od 10. do 13. února. Zapojte se do totálních PvP bitev 7v7, kde jsou členům týmu náhodně přiděleny speciální role s jedinečnými schopnostmi - a jeden tank v každém týmu se stane Bossem!

Přesvědčte se sami. Ve srovnání se základními statistikami získá tank Boss 30% zvýšení poškození a rychlosti, o 50 % rychlejší dobíjení a čtyřnásobek HP. K tomu všemu mohou Bossové tlačit a poškozovat nepřátele pomocí své aktivní schopnosti Blast Wave a způsobovat poškození řadě tanků pomocí pasivní schopnosti Megashot. Aby měli protivníci šanci bojovat, respawnují se Bossové pouze dvakrát za bitvu.

Zbytek týmu však získává neomezený počet respawnů, během nichž se náhodně přepíná mezi rolemi Regenerátor, Katalyzátor, Bomber a Graviton, které připomínají RPG. Tyto role se vyznačují jedinečnými aktivními a pasivními schopnostmi a každá z nich má až 5 vylepšitelných úrovní, které lze odemknout. Na rozdíl od svých spoluhráčů se Bossové drží své role až do konce hry.

Každý frag Bosse má hodnotu 5 bodů a každý další promarněný tank má hodnotu 1 bodu. Každý tým se proti sobě postaví v testu agresivity, strategie a rychlosti a závodí, aby získal 30 bodů a vyhrál.

Režim Big Boss lze hrát s jakýmkoli vozidlem úrovně V až X. Pokud ještě nemáte ani jedno z nich, má pro vás Big Boss úkol. Dokončete ho mezi 27. lednem a 13. únorem a budete moci pocítit sílu a stát se hrdinným zabijákem obrů ve vozidle T67 (americké TD úrovně V), které bude přidáno na váš účet natrvalo. Více informací o chystaném eventu naleznete zde.


DALŠÍ

CGwillWin