Vychádza Heaven Dust 2, pocta sérii Resident Evil

Vychádza Heaven Dust 2, pocta sérii Resident Evil
18:44, 06.01.2022

Indie spoločnosť One Gruel Studio, ktorú reálne tvoria dvaja vývojári, vydalo prvý diel tohto klasického survival hororu ešte v roku 2020 aby v komunite nadšencov zožali pozitívne reakcie. Tie ich nakopli a motivovali pripraviť druhý diel, ktorý vychádza práve dnes v verziách pre PC a Nintendo Switch (cena 14.99 Eur).

Hra Heaven Dust 2, ktorú vyvinul dvojčlenný tím One Gruel Studio, obsahuje prieskum, akciu, hádanky a správu zdrojov. Prebudíte sa z kryogénneho modulu hlboko vo vnútri výskumnej základne a ocitnete sa uväznení v pekle, obklopení zombíkmi... podarí sa vám z tejto šlamastiky uniknúť?

  • Klasický žáner survival hororu: Silná dávka prieskumu, akcie, hádaniek a správy zdrojov.
  • Vylepšená produkčná hodnota: Vysoko detailná grafika a efekty, ktoré hráčom prvej hry poskytujú úplne nový zážitok.
  • Zbierajte a kombinujte, používajte rôzne predmety na riešenie hádaniek.
  • Vylepšený bojový systém: Prebojujte sa pomocou dýky, samopalu, brokovnice a granátov.


  • Vyberte si zbraň proti rôznym nepriateľom, naplánujte si stratégiu, hľadajte ich slabé miesta a zničte ich obranu. Okrem obyčajných zombíkov sa do boja zapojili aj všetky druhy zmutovaných príšer: Ťažko obrnený Bone Fiend, regenerujúci Blood Fiend, útočiaci Boomlad.

    Epické súboje s bossmi. Pútavý dej, zábavné hlavolamy. Hráči musia urobiť konečné rozhodnutie: Dve únikové cesty vás dovedú k dvom rôznym koncom. Na výber sú obtiažnosti Casual, Normal a Expert, vhodné pre všetkých hráčov.

    Vývoj hry Heaven Dust 2 nám, malému dvojčlennému tímu, trval dva roky, pracovali sme na vylepšeniach vo všetkých aspektoch v porovnaní s prvou hrou série. Bez podpory našej komunity, hráčov, tlače a tvorcov obsahu by to pre nás bola nemožná úloha, veľmi si želáme, aby ste si ju užili. Ak budú reakcie dostatočne pozitívne, budeme pokračovať v práci na nových prírastkoch do univerza Heaven Dust. - One Gruel Studio

    DALŠÍ
    
    CGwillWin