Assassin´s Creed Valhalla možná dostane obří DLC

Assassin´s Creed Valhalla možná dostane obří DLC
09:18, 08.12.2021

S novinkou přišel herní insider Tom Henderson, který už několikrát prokázal, že má zaručené informace. Tentokrát přišel na Twitteru s informací, že nás během čtvrtečního Game Awards možná čeká oficiální oznámení třetího DLC pro nejnovějšího Assassina, které by mělo nést název Dawn of Ragnarok. Podle dřívějších spekulací by toto DLC mělo vyjít už na konci tohoto roku.

To ovšem není ta hlavní novinka se kterou přišel. Henderson totiž tvrdí, že nás čeká v brzké době i čtvrté DLC jehož herní doba by měla být až 40 hodin, což je čas o kterém se nesní ani některým hrám v základu. Jediné co však zatím víme je, že by mělo vyjít již v březnu příštího roku a mělo by se nést ve stylu God of War.

Pod tím se dá představit opravdu mnoho, ale ani samotný Henderson prý netuší o co by se mohlo jednat. Pokud se řekne God of War určitě to zavání likvidací bohů, ale v jakém kontextu, kolik jich případně bude a jakým stylem, to se můžeme jen dohadovat. Nechme se tedy překvapit, ale jisté je, že Valhalla nám bude mít v blízké budoucnosti ještě co nabídnout.

DALŠÍ

CGwillWin