Stratégia Expeditions: Rome pozná dátum vydania

Stratégia Expeditions: Rome pozná dátum vydania
08:11, 08.12.2021

THQ Nordic má vo svojej produkcii aj naďalej obrovské množstvo zaujímavých herných IP a už v prvom mesiaci nového roka 2022 nám ponúkne jednu z nich, Pôjde o TBS projekt Expeditions: Rome s PC vydaním 20. 1. 21.

Osud ríše leží vo vašich rukách! 20. januára 2022 sa môžete stať legátom rímskej légie a viesť svoje vojská cez Grécko, Egypt a Galiu. Získate moc a vplyv a vaše slovo bude mať váhu v politických záležitostiach Ríma. Tvoje rozhodnutia zmenia život tvojich spolubojovníkov, tvojich vojakov, a dokonca aj osud celých národov.

Táto klasická RPG hra od tvorcov kritikou oceňovaného Expeditions: Vikings vás prevedie viac ako 40-hodinovou kampaňou naprieč Európou a severnou Afrikou. Budete musieť bojovať v intenzívnych ťahových bitkách, zvyšovať úroveň svojho alter ega aj svojich spoločníkov, spravovať svoju légiu, skúmať, plieniť a remeselne vyrábať - skrátka všetko, čo by ste od klasickej RPG hry očakávali.

Výpravy: Rím sa odohráva v alternatívnom historickom prostredí. Počuli ste niekedy o Gaiovi Juliovi Caesarovi? Nebol až taký dôležitý. Stretnete sa však s Kleopatrou, egyptskou kráľovnou - teda ak sa rozhodnete posadiť ju na trón. A dokonca aj slávny rímsky politik Cicero sa môže stať vaším spojencom, rovnako ako divoký galský náčelník Vercingetorix.

Prevezmite úlohu mladého legáta, ktorého otca zavraždil neznámy politický protivník, čo vás prinútilo utiecť z Ríma a uchýliť sa do vojenského ťaženia s cieľom potlačiť grécke povstanie. Krok za krokom zvyšujete svoju vojenskú zdatnosť, posilňujete sa v kováčskej práci a stávate sa legátom, ktorého sa všetci naučia rešpektovať aj sa ho báť.

V hre Expeditions: Rome presadzujete vôľu Ríma svojimi činmi na celom svete, od žiarivo modrých pobreží Grécka až po hlboké lesy Galie. Rozhodnite, ako budú ľudia vnímať vás a Rím. Budete udierať železnou päsťou, alebo hovoriť strieborným jazykom? Prijmete politické dedičstvo republiky, alebo si vytýčite vlastnú cestu, keď sa budete pohybovať v zložitej politike rímskeho senátu? Každá voľba je dôležitá, pretože rozhodujete o osude svojej légie, svojich blízkych spoločníkov a samotného Ríma.


DALŠÍ

CGwillWin