Československý speciál s Josefem Dostálem ve World of Warships

Československý speciál s Josefem Dostálem  ve World of Warships
10:06, 27.10.2021

Již 27. října se od 18.00 do 20.00 uskuteční netradiční stream ve World ofWarships. Ke kormidlu u počítače totiž usedne kajakář a olympionik Josef Dostál, který nejen předvede svůj talent v populární hře, ale navíc divákům zodpoví jejich otázky.

Kajakář Josef Dostál je trojnásobným mistrem světa, získal bronzovou medaili z Letních olympijských her 2012 v Londýně a Letních olympijských her 2016 v Riu se čtyřkajakem. V Riu vyhrál i stříbro na singlkajaku. V Tokiu 2020 získal bronz v deblkajaku. A nyní se představuje jako streamer ve World of Warships.

„Většinu svého volného času trávím v přírodě, ale pokud si potřebuji nejvíce odpočinout, hraji World of Warships nebo několik jednoduchých her na telefonu,“ vysvětluje svůj vztah k WoWS Josef Dostál a dodává, proč má tuto hru rád: „Opravdu souvisí s tím, co miluji. Voda, lodě a dobrá strategie.“

Klik pro zvětšení (Československý speciál s Josefem Dostálem  ve World of Warships)

Stream proběhne na oficiálním Twitch kanálu WoWS a půjde o úplně první streamování kajakáře Josefa Dostála. „Jsem opravdu nadšený, že to zkusím. V dnešní době je to velmi moderní, tak proč to nezkusit,“ dodává Dostál, který v průběhu svého streamu bude také komunikovat s diváky a svými fanoušky a odpovídat na jejich otázky.

Proč si Wargaming vybrali Josefa

Spolupracovat s Josefem – v České republice velmi známým sportovcem – pro nás jako Wargaming bylo snadné, protože pevně věříme v pozitivní roli, kterou sportovní aktivity hrají pro společnost jako celek. Navíc jsme byli nadšeni možností přispět k jeho úspěchu na olympijských hrách v Tokiu. Josef i naši hráči navíc sdílejí stejnou vášeň pro navigaci a konkrétněji pro moře. Obdivujeme také jeho oddanost fair play, což je něco, co aktivně prosazujeme i v naší hře. Jménem celého týmu World of Warships bychom chtěli Josefovi popřát hodně štěstí v jeho nadcházejících výzvách a jsme přesvědčeni, že na svou zemi bude vždy hrdý!


DALŠÍ

CGwillWin