Projekt Blightbound je dostupný na PC a konzoly

Projekt Blightbound je dostupný na PC a konzoly
10:27, 30.07.2021

Opäť skočíme do produkčného centra známej a v našej redakcii nesmierne obľúbenej spoločnosti Devolver Digital, keďže aktuálne vyšiel kooperatívne ladený dungeon crawler s názvom Blightbound. Stalo sa tak po roku v Early Access forme, kedy ho PC komunita pomáhala dopiľovať a ako sa im to aj po boku vývojárov z Ronimo Games nakoniec podarilo, tak o tom sa môžete presvedčiť vo verziách pre počítače a konzoly (PlayStation a Xbox).

Svet je v nebezpečenstve. Pred desiatkami rokov skupina legendárnych bojovníkov po dlhom a krutom boji zabila obávaného Tieňového Titána, ale ich oslava trvala krátko. Skutočné zámery Tieňového Titána sa prejavili, keď z jeho rozbitej schránky vytiekla samotná Nákaza; skazonosná hmla, ktorá zmení každú živú bytosť na zlo. Blightbound je dungeon crawler pre viacerých hráčov, ktorý dáva trom hrdinom za úlohu vydať sa zo svojho horského útočiska, aby čelili vlnám náročných nepriateľov.

Preskúmajte ručne vytvorené dungeony, bojujte s desivými hordami mystických a monštruóznych súperov, získavajte cennú korisť a obnovujte padlých hrdinov, aby ste rozšírili zoznam dostupných bojovníkov. Každý hráč bude v tíme plniť špecifickú úlohu - bojovníka, zabijaka alebo mága -, aby prekonal kolosálnych bossov a vyriešil dômyselné hádanky.


DALŠÍ

CGwillWin