Games with Gold na březen a novinky v Game Passu

Games with Gold na březen a novinky v Game Passu
05:07, 24.02.2021

Xbox přichází s nabídkou dalších her zdarma pro předplatitele Xbox Live Gold v rámci programu Games with Gold. Můžete se už tradičně těšit na celkem čtyři tituly: dva pro Xbox One a dva pro Xbox 360, přičemž hry pro Xbox 360 jsou díky zpětné kompatibilitě hratelné i na konzolích Xbox One.

Warface: Breakout
Dostupné od 1. do 31. 3. pro Xbox One

Hlavními prvky této střílečky z vlastního pohledu jsou intenzivní přestřelky a strategická týmová spolupráce. Bleskově se rozhodujte, používejte široký arzenál zbraní a mistrovsky zvládněte všechny nástrahy této PvP hry s cílem stát se nejlepším žoldákem budoucnosti.

Vicious Attack Llama Apocalypse
Dostupné od 16. 3. do 15. 4. pro Xbox One

Připravte si palce na tuto neopakovatelnou kooperativní střílečku v šíleném tempu. Ovládejte nekonečnou flotilu mechů a bojujte s nimi proti masivní invazi lam. Hrát lze v kooperaci jednoho a čtyř hráčů, objevovat obrovské měnící se město a využít i funkce Xbox Play Anywhere k hraní na PC. Zdolejte Llamanati a modlete se za požehnání od Llamazona!

Metal Slug 3
Dostupné od 1. do 15. 3. pro Xbox One

Marco a Tarma z jednotky Peregrine Falcon Strike Force jsou zpět, aby změřili síly s povstaleckými silami generála Mordena. Odrazte útoky nepřátel tvořených vším od obyčejných vojáků až po gigantické kraby. V této legendární střílečce usedněte za řízení mnoha slugovských vozidel, palte z pestré škály zbraní a ničte vše, co vám přijde pod ruku.

Port Royale 3
Dostupné od 16. do 31. 3. pro Xbox One a Xbox 360

Píše se neklidné 17. století a vy jste námořním kapitánem, jehož úkolem je stát se nejmocnějším mužem Nového světa. K dosažení tohoto cíle si můžete zvolit, zda se stanete buď obchodníkem objevujícím nového obchodní trasy ke zdrojům bohatství a toužícím po moci a slávě, nebo dobrodruhem vyrážejícím za kořistí, dobyvačnými výpravami a námořními bitvami v krásném 3D zpracování. Zvedněte plachty na šestnácti různých typech lodí od všestranných fregat až po obávané galeony a vybudujte v Karibiku vlastní impérium.

Hrajte také více než 100 skvělých her z knihovny předplatného Xbox Game Pass, do níž přichází tyto novinky:

DIRT 5
Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition
Wreckfest
Jurassic World Evolution
Killer Queen Black
Elite Dangerous
The Falconeer
Project Winter
Final Fantasy XII: The Zodiac Age


DALŠÍ

CGwillWin