Nový film Resident Evil bol práve dokončený

Nový film Resident Evil bol práve dokončený
07:25, 30.12.2020

Presnejšie povedané; padla posledná klapka nakrúcania očakávaného reštartu filmového univerza Resident Evil, o ktorom nás informovala produkčná časť zo SONY Pictures. Nasledovať bude digitálna postprodukcia a samotná premiéra snímku má stanovený dátum na 9. 9. 2021. Určite uznáte za vhodné, aby sa práve tento herný zombie kult konečne dočkal poriadneho filmového prevedenia, na ktoré istý pán a jeho žena, nemali bunky ani talent. Nahradil ich anglický režisér Johannes Roberts, ktorý doteraz nakrútil niekoľko priemerne hodnotených snímkov z ktorých najviac vytŕča prímorská hororová dráma 47 Meters Down. Nasleduje citácia režiséra.

"S týmto filmom som sa skutočne chcel vrátiť k pôvodným prvým dvom hrám a znovu vytvoriť hrôzostrašný vizuálny zážitok, ktorý som mal, keď som ich svojho času prvýkrát hral, ​​a zároveň som chcel vypovedať príbeh o malom zomierajúcom americkom mestečku, ktoré sa cíti byť ideálnym prostredím pre nároky dnešného publika.“

V novom RE filme si zahrajú; Hannah John-Kamen (Ant-Man a Wasp), ktorá stvárni Jill Valentine, Tom Hopper (The Umbrella Academy) ako Albert Wesker, Kaya Scodelario (Now Is Good) v úlohe Claire Redfield, Robbie Amell (The Babysitter) ako Chris Redfield, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) ako Leon S. Kennedy a Neal McDonough (Minority Report) v úlohe Williama Birkina.


DALŠÍ

CGwillWin