Má len 8 rokov a už si hraním zarába tisíce dolárov

Má len 8 rokov a už si hraním zarába tisíce dolárov
12:53, 05.12.2020

Joseph Deen sa vo svojich ôsmych rokoch stane už čoskoro vôbec najmladším profesionálnym eSport hráčom. Po podpísaní zmluvy mu tak na konto (zatiaľ na rodičovské) naskočilo celkovo 38 000 Dolárov a Joseph, známejší skôr pod prezývkou 33 Gosu si plní svoj prvý veľký sen.

Sám hráva pod dohľadom odborníkov už od šiesteho roku a v rozhovore pre médiá uviedol; že aj keď ho drvivá väčšina tímov vo svete sotva brala vážne, Team 33 si ho priamo vyhliadol a to prostredníctvom jeho schopností v hre Fortnite, aby ho začlenili do tímu a pomáhali mu dostať sa na ešte vyššiu úroveň. Aktuálne sa definitívne stáva ich oficiálnym členom čo je prepísanie historických vekových tabuliek ale aj ďalší z dôkazov súčasných možností zárobku vo videohernom biznise, ktoré sa už dávno neviažu na konvenčné vekové normy.

"Sme nadšení, že máme Josepha na našom exkluzívnom zozname Team 33. Za posledných pár rokov sme tajne hľadali talent na našu súpisku a sme hrdí na to, že sme mohli oficiálne podpísať práve s týmto talentom, “hovorí Tyler Gallagher, generálny riaditeľ spoločnosti Regal Assets a jeden zo zakladateľov tímu 33.

"Dali sme si za cieľ trénovať ho, pretože mladí hráči sú budúcnosť a chceme ich začať trénovať včas a podchytiť tak ich potenciál. Za posledné dva roky preukázal v našom tíme neuveriteľnú húževnatosť a odhodlanie a s našim tímom trénoval takmer denne. Teraz sa to konečne všetko vyplatilo a je to významný deň pre nás všetkých," dodáva Gallagher.

Joseph sa v roku 2021 už ako plnohodnotný člen Team 33 pozrie na turnaje nasledujúcich titulov: Fortnite , CS: GO, Dota 2, League of Legends, Call of Duty a Valorant.


DALŠÍ

CGwillWin