Charitativní stream s hrou Watch Dogs Legion a Xbox

Charitativní stream s hrou Watch Dogs Legion a Xbox
18:00, 02.12.2020

Ubisoft, jeden z lídrů v herním průmyslu, oznamuje uspořádání charitativnícho streamu s hrou Watch Dogs Legion a Xbox. Stream máza cíl podpořit charitativní spolek „Síla rodiny“ který pomáhá rodinám a dětem, které bylyzasaženy nemocí zvanou „svalová dystrofie“.

Klik pro zvětšení (Charitativní stream s hrou Watch Dogs Legion a Xbox)

Stream se uskuteční dne 16. prosince 2020 od 16:00 do 00:00 na YouTube kanálu herního pořadu Re-Play. Na stream přijali pozvání VIP osobnosti, a to zpěvák a frontman kapely Monkey Business - Matěj Ruppert, herec a fotbalista Jakub Štáfek a také herní streameři Pavel „Herdyn“ Mikeš a Josef „Artix“ Trojan. Celým streamem bude provázet herní novinář amoderátor Mikoláš Tuček. Diváci mohou přispět formou „donatu“ přes platební bránu PayPal. Více informací se diváci dozví na webu.

Pro diváky je připraven nejen zábavný obsah, ale také soutěž o hodnotné ceny v podobě konzole nové generace Xbox Series S a merchandising Watch Dogs Legion. Ceny do soutěževěnovali pořadatelé streamu a generální partner streamu JRC Gamecentrum. Mediálním partnerem streamu je herní pořad Re-Play.

Anna Kubica, brand manager hry Watch Dogs Legion dodala: „Jsme velmi rádi, když můžemespolu s propagací hry přispět i na dobrou věc. Jsem mile překvapena, jak se lidé dokážou spojit a zapojit, když se jedná o takovouto charitativní akci. Není to obrovská událost, ale vždy kolem Vánoc jsme citlivější na situaci lidí kolem nás, kteří nemají takové štěstí v životě jako my a proto je skvělé udělat alespoň něco málo pro dobrou věc. Děkuji předem všem, kteří se do pomoci zapojí a také celému týmu za organizaci této události.“

Hlavním partnerem streamu je také společnost Microsoft. „Být součástí tak nádherného projektu, je opravdu velkou poctou. Osobně jsem moc vděčná, že jsme se mohli zapojit a spojit síly pro věc, která má smysl. Nejen období Vánoc by mělo být časem, kdy myslíme na ostatní a děláme druhým radost. A věřím, že tou cestou ta radost poputuje na správné místo. “ dodala Olga Ivanová Channel Marketing CZ/SK.

Charitativní stream si dává za cíl podpořit charitativní spolek „Síla rodiny“, za který promluvil jeho předseda Martin Hrdý: „Jsme nesmírně rádi, že se nám Ubisoft a Microsoft rozhodl pomoci prostřednictvím tohoto streamu. Jak sami víme, starat se o dítě se svalovou dystrofií je nesmírně časově a hlavně finančně náročné. Jakákoliv zaslaná částka od diváků pomůže všem rodinám se kterými spolupracujeme. Děkujeme“

O charitativním spolku „Síla rodiny“
V roce 2013 se nám narodil první zcela zdravý syn Adámek. Tedy alespoň na první pohled se zdálo, že zdravý. Bohužel jeho fyzický vývoj nepostupoval tak jak měl a on nezvedal hlavu bříšku, nepřetáčel se, nesahal po hračkách a byl celkově hypotonický a slabý. Po několika vyšetřeních a testech na neurologii a dlouhém čekání jsme dostali diagnózu “merosin deficitní kongenitální svalová dystrofie”

Děti s tímto typem svalové dystrofie se rodí se svalovou slabostí a hypotonií (snížené napětí svalů), mají časté potíže s dýcháním a polykáním. Málokteré dítě se naučí chodit. Áďa se sám ani neposadí, po sedmi letech usilovného cvičení je úspěchem, že se sám v sedu udrží. Některé běžné činnosti pro něj znamenají stejně jako pro některé výkon rovný tréninku v posilovně.

Z vlastní zkušenosti víme, jak psychicky a finančně náročná je péče o postižené dítě. Jedná se opravdu o péči 24/7 s několika tisícovými náklady měsíčně. A to je i jeden z důvodů proč jsme založili spolek SÍLA RODINY.

Více o spolku „SÍLA RODINY“ se můžete dozvědět zde

http://www.silarodiny.cz

https://www.adamhrdy.cz

Přispět můžete i mimo stream na účet: 2201244350/2010

DALŠÍ

CGwillWin