Western Digital prináša špeciálne Call of Duty disky

Western Digital prináša špeciálne Call of Duty disky
07:18, 18.11.2020

V posledných mesiacoch nám v súvislosti s šialenými dátami ohľadom aktuálnych dielov série Call of Duty putujú po internete zástupy meme obrázkov o tom, ako dokáže jedna hra prepadnúť a obsadiť celý HDD/SSD. Možno aj preto bolo pre firmu Western Digital príhodné spojiť svoje najnovšie produkty s autormi danej IP a priniesť na trh zástup zaujímavých riešení ukladania aj s príslušným logom Call of Duty. Viac sa dozviete v tlačovej správe pod čiarou.

Klik pro zvětšení (Western Digital prináša špeciálne Call of Duty disky)

Call of Duty®: Black Ops Cold War získá výkon nové generace díky sběratelské edici pevných disků řady WD_BLACK

Společnost Western Digital (NASDAQ: WDC) spolupracuje s tvůrci hry Call of Duty na originálním vzhledu tří vysoce výkonných produktů z řady WD_BLACK™ a přináší hráčům tři disky ve speciální edici v designu Call of Duty: Black Ops Cold War a navíc přidává bonusové body do hry1. Tři výše zmíněné produkty jsou: Externí disky WD_BLACK P10 Game Drive a WD_BLACK P50 Game Drive SSD a nedávno uvedený interní SSD disk WD_BLACK SN850 NVMe™ s technologií PCIe® Gen4.*

„Máme radost, že nám spolupráce s tvůrci hry Call of Duty dává příležitost nabídnout naše disky ve speciální edici a designu všem věrným fanouškům,” říká Jim Welsh, viceprezident společnosti Western Digital pro zákaznická řešení, a dodává: „Víme, že hráči berou hraní her velmi vážně, a proto jsme vytvořili optimalizovaná úložiště, která jim umožní držet krok s pohlcujícími zážitky z hraní Call of Duty.”

Klik pro zvětšení (Western Digital prináša špeciálne Call of Duty disky)

„S tím, jak uvádíme nacházející generaci řady Black Ops, si chceme být jisti, že naši fanoušci budou mít z hraní ten nejlepší zážitek,” říká Ander Nickell, globální ředitel pro značkovou spolupráci a integrovaný marketing společnosti Activision, a dodává: „Produktová řada WD_BLACK společnosti Western Digital je vytvořena pro hráče her a společně věříme, že naši fanoušci budou nadšení z nových disků stejně tak, jako jsme nadšeni my.”

Speciální edice disku WD_BLACK P10 Call of Duty: Black Ops Cold War

Externí disk WD_BLACK P10 Game Drive je vytvořen speciálně pro hráče, kteří hledají, jak rozšířit možnosti své kompatibilní herní konzole2 nebo PC a jak uložit svoji knihovnu herních titulů do snadno přenosného úložiště. Společně s nákupem tohoto disku získá hráč poukaz na 1 100 bonusových bodů Call of Duty, které mohou být vyměněny za herní prvky během hry1. Tento speciální disk bude dostupný v kapacitě 2 TB** za doporučenou koncovou cenu 134 EUR. Další informace o tomto produktu naleznete na Western Digital store. Disk bude dostupný prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů počátkem prosince 2020.

Speciální edice SSD disku WD_BLACK P50 Call of Duty: Black Ops Cold War

Externí SSD disk WD_BLACK P50 Game Drive poskytuje počítačům a kompatibilním konzolám2 vysoké rychlosti načítání. Hráči stráví méně času čekáním na návrat do hry, a získají tak více času pro hru samotnou. Hráči, kteří si zakoupí tento disk, získají navíc poukaz na 2 400 bonusových bodů Call of Duty, které mohou být vyměněny za herní prvky během hry1. Tento nový speciální disk bude dostupný v kapacitě 1 TB** za doporučenou koncovou cenu 308 EUR. Další informace na Western Digital store. Disk bude dostupný prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů počátkem prosince 2020.

Speciální edice SSD disku (1TB**) WD_BLACK SN850 NVMe Call of Duty: Black Ops Cold War

Tento vysoce výkonný interní SSD disk budoucí generace snižuje dobu načítání her a přenáší soubory rychleji než předchozí generace. Interní SSD disk WD_BLACK SN850 NVMe má v základu technologii nové generace PCIe Gen4*, zajišťuje plynulejší načítání aplikací a umožňuje uživatelům rychlé bootování systému a her. Součástí nákupu je i poukaz na 2 400 bonusových bodů Call of Duty, které mohou být vyměněny za herní prvky během hry1. Tento speciální disk bude dostupný ve verzi bez chladiče a v kapacitě 1 TB**. Doporučená koncová cena je 253 EUR. Další informace o tomto produktu naleznete na Western Digital store. Disk bude dostupný prostřednictvím vybraných prodejců a distributorů počátkem prosince 2020.

Klik pro zvětšení (Western Digital prináša špeciálne Call of Duty disky)


DALŠÍ

CGwillWin