Podvod na zákazníka? FIFA 2021 na Switch...

Podvod na zákazníka? FIFA 2021 na Switch...
14:08, 12.10.2020

Premýšľal som či sa mám tejto správe vôbec venovať, pretože som dlhodobo známi odporca športových hier a hlavne ich každoročného znovuvydávania. Tento krát niečo ako voda na mlyn...



FIFA 2021 pre aktuálne konzole je skutočne vylepšením ročníka 2020 ale nie je tomu bohužiaľ tak na všetkých platformách. Konzola Nintendo Switch dostala nový ročník v podstate identickej verzií, ako minulý rok len samozrejme s aktualizovanými súpiskami. Tento prístup EA sa samozrejme nepozdáva samotným konzumentom a dávajú to hre pekne zožrať, aspoň čo sa týka uživateľskách recenzií.

Aktuálne hodnotenie Switch verzie dosahuje na sieti Metacritics závratných 0.1/10 hodnotiacich bodov. Nejedná sa však len o kritiku hráčov ale aj samotných profesionálnych recenzentov a redakcií, jeden príklad za všetky je redakcia IGN, ktorá jednoducho zkopírovala svoju recenziu z ročníku 2020 a znížila známku. Samozrejme je toto hodnotenie a prístup potreba brať z určitou nadsázkou ale myslím si, že je to zaujímavý prístup, ako reagovať na podobné správanie sa vydavateľov.

Čo si o podobných praktikách myslíte vy?
DALŠÍ

CGwillWin