Poznáme detaily reštartu filmovej série Resident Evil

Poznáme detaily reštartu filmovej série Resident Evil
19:39, 06.10.2020

O tom, že spoločnosť Capcom nechce nechať svoju hernú ságu Residen Evil ležať skladom ani vo filmovej forme, sme si čo to písali ešte minulý rok. Toho času bolo potvrdené, že po sérii filmov od nemenovaného dua "režisér a manželka" (prznili túto licenciu od roku 2001 až do roku 2016) príde reštart celej značky, a dnes už aj vieme s akým hereckým lomeno režisérkym obsadením.

Constantin Film, spoločnosť ktorá zastrešovala aj prvé adaptácie, potvrdila režiséra a scenáristu menom Johannes Roberts (autor snímku 47 metrov pod zemou). Práve on sa postará o spracovanie príbehu čerpajúceho z prvých dvoch hier a k ruke mu bude nasledujúca herecká plejáda; Kaya Scodelario (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) stvárni Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man) ako Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) ako Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) ako nemilosrdný Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) v úlohe Leona S. Kennedy a v neposlednej rade Neal McDonough (Yellowstone) ako William Birkin.

Neostáva nám nič iné, než držať hore menovaným palce, aby nás v roku 2021, kedy má film doraziť, potešili vierohodne spracovanou adaptáciou legendárneho strojcu žánru survival horor.


DALŠÍ

CGwillWin