hw
HyperX predstavil QuadCast S

HyperX predstavil QuadCast S
12:15, 28.09.2020

Viac než rok od vydania prvého regulárneho mikrofónu od známej spoločnosti HyperX s názvom QuadCast, tu máme oznámenie jeho nasledovníka. Ten dostal prívlastok s písmenom "S" a prvé čo ho vo vašich očiach bezproblémovo odlíši od predchodcu, je plná integrácia RGB prvkov priamo do snímacieho kužeľu. Pri rok starej verzii svietilo len červené svetielko, ktoré indikovalo stav "Online a Off-Line" avšak tentokrát už HyperX cieli na moderné potreby súčasnej stream scény.

Klik pro zvětšení (HyperX predstavil QuadCast S)

Zariadenie sa inak dizajnom od toho pôvodného nijako neodlišuje a opäť ide o rádiový retro art pripojiteľný pomocou USB rozhrania. Podpora zahrňuje PC, MAC a PlayStation 4 to všetko so záštitou aplikácií Discord a TeamSpeak, ako aj originálneho HyperX softvéru. Ešte než vám prinesieme komplexný test tejto novinky, určite sa hodí spomenúť aj cenu 180 Euro a vôbec to najlepšie, QuadCast S vychádza už v týchto dňoch.

Ideální pro streamery a lidi pracující z domova, RGB mikrofon má čtyři režimy snímání, vestavěný pop filtr a proti vibrační úchyt

Společnost HyperX, herní divize společnosti Kingston Technology Company, Inc., dnes rozšiřuje nabídku o nový samostatný mikrofon HyperX QuadCast™ S. Nový USB mikrofon je vylepšený o dechberoucí podsvícení s RGB efekty1 upravitelnými skrz program HyperX NGENUITY. Tento produkt podtrhuje neochvějný závazek vůči streamerům a podcasterům a je vybavený proti otřesovým zavěšením, vestavěným pop filtrem a senzorem pro rychlé ztlumení poklepáním. Mikrofon je navržený tak, aby konzistentně přenášel kvalitní a čistý zvuk v průběhu streamů a videohovorů.

Mikrofon QuadCast S má čtyři polární vzory snímání – stereo, všesměrový, kardioidní a obousměrný – aby měl vždy optimální zvuk v jakémkoliv prostředí. Okolní rušivé hluky odstraňuje pomocí vestavěného pop filtru. V balení naleznete stojánek s proti vibračním závěsem a adaptér pro ramena uchycená na stůl. Mikrofon má ve spodní části snadno nastavitelnou citlivost záznamu a výstup na 3,5 mm jack konektor pro přímý odposlech.

„V HyperX cílíme na streamery, školitele, studenty, ale i na zaměstnance na home office, kterým záleží na kvalitě zvuku. Naše vybavení se snadno používá a je jako stvořené pro hry, práci i studium z domova,“ říká Bianca Walter, business manažerka pro HyperX EMEA. „Stavíme hlavně na úspěchu našeho prvního USB mikrofonu QuadCast. Nová varianta s označením QuadCast S navíc přináši přesně to, co naši fanoušci chtěli – dynamické RGB efekty. To přidává další možnosti nastavení vzhledu pro doladění streamovacího koutku, pracovny nebo učebny.“

Mikrofon QuadCast S funguje s většinou programů pro konference, volání nebo komunikaci a byl certifikovaný pro Discord and TeamSpeak™. Přiložený adaptér (nahraditelný za stojánek) bude sedět na většinu ramen a stojánků díky 3/8 a 5/8 závitu, které jsou standardní pro audiotechniku po celém světě. QuadCast S je kompatibilní s počítačem, konzolí PS4™ a Mac®.

USB mikrofon HyperX QuadCast S bude dostupný za doporučenou maloobchodní cenu 4699 Kč u vybraných prodejců a v HyperX online obchodu.


DALŠÍ

CGwillWin