Čaká nás Hitman III ako memento striedania generácií

Čaká nás Hitman III ako memento striedania generácií
10:18, 12.06.2020

Aj v ďalšej novinke ostávame usadený v kresle včerajšieho eventu okolo konzole PlayStation 5, aj keď tentokrát nám pól zadku sedí aj na stávajúcej generácii. IO Interactive totižto oznámilo regulárnu tretiu časť známej série Hitman, ktorá zažije veľkolepí návrat už v prvom mesiaci roku 2021. Nepríde však len na next-gen platformy PS5 či Xbox Series X, ale potvrdené boli aj PC, PS4 a XOne.

Agenta 47 čaká uzavretie takzvanej trilógie s označením "World of Assassination", čo jednak prináša istý prísľub pompézneho zakončenia, ale hlavne o to väčší dôraz kladený na súdržnosť obsahu. Už z prvého videa je možné badať cestovanie po celom svete, kde si známa plešatá hlava prežije najzaujímavejšie kontrakty celej svojej kariéry. Čaká nás návrat stratených mien ako Diana Burnwood a Lucas Grey, ktoré sa viažu na rozuzlenie starších príbehov a zároveň, nás to má krásne prepojiť s komplexnosťou tých nových.

Režisér projektu Hitman III, Mattias Engström, opisuje hru ako oveľa temnejšiu než sme mohli badať v starších častiach a máme sa vraj pripraviť na úplne nové herné skúsenosti, ktorých bude Agent 47 schopný. Čaká na nás šesť rozsiahlych máp plných variability, kde vám bude znova ponúknutá voľba štýlu hrania, a s touto skutočnosťou pochopiteľne súvisí aj oceňovaná technológia samotných autorov, teda Glacier Engine. Zaujímavosťou je aj fakt, že projekt Hitman III si IO Interactive chce vydávať bez akejkoľvek invencie iných partnerov, nad čím vyjadril nadšenie sám generálny riaditeľ, Hakan Abrak.


DALŠÍ

CGwillWin