hw
Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300 se představuje

Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300 se představuje
00:42, 03.06.2020

EVOLVEO rozšiřuje svoji produktovou řadu Ptero určenou herní komunitě o nové herní příslušenství. Headset EVOLVEO Ptero GHX300 doplňuje stávající nabídku herních produktů a umožňuje hráčům sestavit kompletně sladěný herní systém. Herní sluchátka EVOLVEO Ptero GHX300 jsou vyrobena z odolných a kvalitních materiálů v kombinaci s pevnou a stabilní konstrukcí. Kovový rám umožňuje pevné usazení a flexibilní most zaručí pohodlné používání i po mnoha hodinách hraní, sledování filmů či poslechu hudby. Díky 50mm neodymovým reproduktorům je zvuk čistý a sluchátka jsou v hodná i pro poslech hudby. Integrovaný mikrofon se nachází na levé straně mimo oblast obličeje a díky všesměrové charakteristice je vždy připraven k použití. Obklopující konstrukce náušníků utlumí okolní zvuky pro ničím nerušené hraní. Modré podsvícení je napájeno pomocí USB konektoru a lze ho tak snadno zapnou nebo vypnout. Regulátor hlasitosti na zadní straně mušle zajistí pohodlné ovládání.

Klik pro zvětšení (Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300 se představuje)

Design sluchátek je navržen tak, aby dokonale izoloval zvuky z okolí a zprostředkoval vysoké tóny i hluboké basy při maximálním pohodlí. Jemné modré podsvícení doplní atmosféru herního prožitku a zvýrazní elegantní vzhled sluchátek, který přitahuje zaslouženou pozornost. Velmi citlivý mikrofon udrží každého hráče v kontaktu se spoluhráči a postará se o čistou komunikaci i v těch nejnapjatějších momentech hry. Díky umístění mimo oblast obličeje mikrofon nepřekáží a zvyšuje tak ještě více pohodlí při používání sluchátek.

Klik pro zvětšení (Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300 se představuje)

Dynamické neodymové stereo reproduktory s průměrem 50 mm zaručí vysokou kvalitu audio signálu při hraní her, poslechu hudby nebo sledování filmů. Široký frekvenční rozsah, masivní basy, vyvážené středy a čisté výšky každého uživatele doslova pohltí a sluchátka zprostředkují maximální zážitek při hraní her, sledování oblíbených filmů ale i poslechu hudby. Ovládání hlasitosti je možné měnit přímo pomocí regulátoru umístěného na zadní straně sluchátek, a to bez nutnosti hledání klávesových zkratek nebo nastavení hlasitosti v operačním systému. Sluchátka disponují USB konektorem pro napájení podsvícení, AUX konektorem a mikrofonem.

Klik pro zvětšení (Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300 se představuje)

Kovový rám s měkkým a flexibilním mostem umožní pohodlné nošení i při dlouhém hraní her, poslechu muziky, či sledování filmů. Kvalitní látkové opletení 230 cm dlouhého kabelu zajišťuje, že se kabel sluchátek nezamotá, a prodlužuje zároveň jeho životnost. Neúmyslnému vytažení sluchátek ze zvukové karty zabrání integrovaný držák na koncovce kabelu, který je možné snadno přišroubovat ke konstrukci počítačové skříně nebo stolu.

Klik pro zvětšení (Herní headset EVOLVEO Ptero GHX300 se představuje)

Dostupnost a cena

Headset EVOLVEO Ptero GHX300 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 1 199 Kč včetně DPH. Produktová řada EVOLVEO Ptero Gaming je součástí série profesionálního herního příslušenství. Toto příslušenství je navrženo ve spolupráci s profesionálními hráči a splňuje nejpřísnější kritéria herní komunity.

Klade důraz na rychlost, přesnost a pohodlí uživatele. Kvalitní materiál nabízí vysokou odolnost a dlouhou životnost i při náročném používání.


DALŠÍ

CGwillWin