Small World of Warcraft se chystá na naše stoly

Small World of Warcraft se chystá na naše stoly
11:00, 15.05.2020

Hned na počátku bych rád ubezpečil všechny skalní fanoušky MMORPG, že tato novinka se nebude týkat jejich oblíbené hry World of Warcraft, Myšleno z pohledu toho, co samotná hra nabídne, tedy nic o nových updatech apod. Jde totiž o nové rozšíření tohoto univerza o novou deskovou hru, která vychází z tohoto univerza. Můžeme se tedy těšit na další svár mezi Aliancí a Hordou ve světě Azerothu na stolech při šálku lahodného moku.

Klik pro zvětšení (Small World of Warcraft se chystá na naše stoly)

No a hned na začátek vás může iritovat samotný název - "Small"? Opravdu "Small", tedy "Malý"? V souvislosti s World of Warcraft? Copak je možné použít slovo "Malý" v souvislosti s World of Warcraft? Ano, rád vysvětlím: jde o šikovnou hříčku kombinující dvě hry. Tedy, univerzum World of Warcraft a herní mechanismy deskové hry Small World. To zní zajímavě. Půjde o klasickou area control záležitost, kdy se budeme přetahovat o území a získávat nad nimi nadvládu.

Co stojí určitě za zmínku je fakt, že hra bude lokalizována do českého jazyka díky společnosti ADC Blackfire, za což mají určitě velké díky. Přesné datum vydání není známo, avšak mohli bychom se ho dočkat během léta.

Klik pro zvětšení (Small World of Warcraft se chystá na naše stoly)

Doporučená maloobchodní cenovka je nastavena na 60 euro. Pochopitelně se dá očekávat, že dostaneme pěkně nabytou krabici, která na stole zabere dost místa. Ovšem nečekal bych něco podobného jako je třeba v případě Gloomhaven.


DALŠÍ

CGwillWin