Postavte skutočnú raketu ktorá doletí až na Mars

Postavte skutočnú raketu ktorá doletí až na Mars
19:36, 24.04.2020

Projekt Mars Horizon spadá do kategórie strategických simulácií, kde je úlohou hráča naučiť sa procesu budovania vesmírnych rakiet a s nazbieranými skúsenosťami nakoniec zapichnúť vlajku na povrchu planéty Mars. Za vývojom stojí spoločnosť Auroch Digital, ktorej prácu zrejme oceňuje a aj vydavateľ The Irregular Corporation (PC Building Simulator, Balsa Model Flight Simulator). Výsledok by mal nastať ešte tento rok a to vo verziách pre PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Ak si len zbežne pozriete gameplay trailer nižšie, tak vo vás tento projekt môže vyvolať spomienky na kvalitný Kerbal Space Program z roku 2011 a ak by ste chceli do vízie spomínaných autorov preniknúť o niečo hlbšie, PC beta je v príprave už na 27. 4. 2020, čo je fakticky o tri dni.

  • Hrajte za rôzne agentúry skutočného vesmírneho programu alebo si vytvorte vlastné koncepty letu do vesmíru, čo znamená vybudovanie novej základne odpaľovacích plošín, výskumných laboratórií, výcvikových stredísk pre astronautov a samozrejme rakiet samotných
  • Zostavte si svoje vlastné nosiče rakiet zo stoviek kombinácií a zlepšite ich spoľahlivosť pri štartoch a jednotlivých misiách.
  • Plánujte misie a splňte výzvy s nimi súvisiace: vypustte satelity a kozmickú loď s posádkou, aby ste preskúmali slnečnú sústavu a vytvorili riešenia k nepredvídateľným problémom, ktoré sa vyskytnú. Mars Horizon vám prináša všetky vzrušenia zo skutočných scenárov prieskumu vesmíru a robí ho dostupným v interaktívnej forme.
  • Preskúmajte rozsiahly technologický strom a súťažte alebo spolupracujte s inými agentúrami, aby ste naplánovali svoj plán dobitia Marsu.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin