Nový hrdina Apexu zavražděný v přímém přenosu

Nový hrdina Apexu zavražděný v přímém přenosu
08:35, 28.01.2020

Minulý týden jsem psal o čtvrté sezóně Apex Legends od jejíhož startu nás dělí už pouze týden. V ní by se měl představit nový hrdina Forge, jakožto zápasník zdejšího MMA, sponzorovaný korporací a také namyšlený idi*t. Alespoň podle nového teaseru, který překvapil všechny fanoušky hry.

A anime podání tu probíhá televizní talkshow se zmíněným hrdinou Forgem. Jenže na konci reportáže dorazí nečekaný host a zabije Forge. Tím hostem je nekonečně teasovaný robot jménem Revenant. První zmínky o něm se datují ještě před oznámení Crypta, také v rámci Halloween eventu jej hráči zahlédli a v neposlední řadě minulý týden v pozadí oficiálního blog postu.

Co tedy tohle všechno znamená? Přinejmenším to, že Respawn zkouší novinky v tom jak navnadit hráče na novou sezónu a pohrávají si s příběhem hry (ať to zní jakkoliv zvláštně). Víc asi uvidíme v následujících dnech či až přesně za týden, ale rozhodně by to byl zajímavý krok, kdyby celý ten taneček kolem Forge bylo jen maskování toho, že ta pravá legenda bude právě Revenant. Každopádně na oficiálních stránkách je Forge nyní jako zesnulý v místě, kde se teasuje nová postava a Battle Pass.

Klik pro zvětšení (Nový hrdina Apexu zavražděný v přímém přenosu)

Samotní vývojáři rozhodně leaky rádi nemají, jak připomněl včera Drew McCoy z Respawn Entertainment.


DALŠÍ

CGwillWin