Čtvrtá sezóna Apex Legends se pomalu představuje

Čtvrtá sezóna Apex Legends se pomalu představuje
12:12, 24.01.2020

Čtvrtého února oslaví Apex Legends své roční narozeniny a rovnou odstartuje čtvrtou sezónu hry. Samozřejmostí budou free odměny pro každého, kdo se do hry připojí (Double XP atd.), ale důležité je co víme o obsahu.

Dorazí nová legenda jménem Forge, což je několikanásobný šampion Hyperfighting Federation a svou mechanickou ruku má sponzorovanou od Hammond Robotics. Novou zbraní bude odstřelovačka typu bolt-action pojmenovaná Sentinel. Ranked mód se dočká novinek v podobě dvou částí. Samotná mapa hry se dočká prý výrazných změn a novinek, takže je na co se těšit.

Klik pro zvětšení (Čtvrtá sezóna Apex Legends se pomalu představuje)

První měsíc a půl se bude hrát na stávající mapě. Druhý split se bude hrát na první mapě Kings Canyon, která nyní ve hře není dostupná. Mezi splity dojde k resetu ranku hráčů. Změny budou i v úrovních hodnocení. Apex Predator bude nově nahrazený položkou Master Tier (10000 bodů). O Apex Predator však nepřijdeme, ale bude to opravdu exkluzivní klub, protože v něm bude Top 500 hráčů z každé platformy zvlášť.

Klik pro zvětšení (Čtvrtá sezóna Apex Legends se pomalu představuje)

Předpokládáme, že během příštího týdne dorazí další detaily a pravděpodobně i regulérní trailer na sezónu a Battle Pass.


DALŠÍ

CGwillWin