Apex Legends okusíme i z třetí osoby

Apex Legends okusíme i z třetí osoby
12:08, 10.01.2020

Apex Legends představili zbrusu nový event pojmenovaný Grand Soirée, což v první řadě ukazuje na novou sadu kosmetických věcí ve stylu Art Deco. Mnohem zajímavější je podtitul, který říká "Arcade Event". To totiž znamená, že se ve hře dočkáme zajímavých experimentů s herními režimy a vypadají opravdu zajímavě.

Nejvíc vyčnívá rozhodně Third-Person Mode, který nám dá okusit jaké by to bylo hrát Apex jako TPSku místo FPSky, což by mohlo být díky specifickému pohybu v Apexu hodně zajímavé. Vrátí se také první mapa, ale tentokrát bude ponořena do tmy. King's Canyon After Dark tak nabídne úplně jiný pohled na notoricky známou mapu. Always Closing zase napovídá, že půjde o neustále se zmenšující zónu, což je věc, kterou už zkoušelo jak Fortnite tak třeba Blackout. Mezi bizardnější režimy bude patřit Dummies Big Day, který z traileru úplně nedokážeme rozluštit.

Nepříjemné bude, když si jeden z těchto režimů oblíbíme, protože princip tohoto eventu je, že se arkádové režimy budou točit každé dva dny. Tudíž žádná sranda nebude trvat moc dlouho. Uvidíme zda některý z režimů bude mít větší úspěch a třeba se dočká nějakého delšího vlastního eventu. Je jasné, že vývojáři nechtějí tříštit herní základnu, protože to matchmakingu nedělá dobře.

Účastí v eventu si hráč bude na speciální kartě odemykat bonusy a odměny. V obchodu budou nové kosmetické věci dostupné jako přímé nákupy a budou se v něm točit. To rozhodně kvitujeme, protože loňský ubohý systém s Loot Boxy byl nesmírně proti hráčům a zaměřený pouze na zisk. Celý event startuje už v úterý 14. ledna.


DALŠÍ

CGwillWin