Čo je Resident Evil 7: Walkthrough The Fear?

Čo je Resident Evil 7: Walkthrough The Fear?
13:56, 16.10.2019

Spoločnosť Capcom, sa nedávno pochválila prípravou a spustením testovania odbočky v sérii Resident Evil, teda hry Project Resistance. Táto striktná multiplayer záležitosť je však v príprave až na budúci rok a tak nikto akosi neočakával, že sa bude ešte samotná IP nejako spojovať s ďalším projektom.

Do toho vstúpil samotný Capcom a bez varovania ohlásil prequel ku siedmej radovej časti s kompletným názvom Resident Evil 7: Walkthrough The Fear. Pôjde o špeciálny výklad príbehu Jacka Bakera, teda ikonickej postavy sedmičky. Než sa mu to všetko v hlave poriadne pomiešalo, zvádzal krutý súboj s nutkaním konať zlo, no a práve na túto etapu sa budeme môcť pozrieť prostredníctvom Walkthrough The Fear. Má to však momentálne jeden veľký háčik, teda vlastne niekoľko háčikov.

Prvým je fakt, že pôjde len o slabú hodinku hrania, navyše len cez virtuálnu realitu a záverečný problém spočíva v japonskej distribúcii. Či niekedy uvidíme toto "demo" aj u nás, je momentálne vec budúcnosti. Mimochodom v krajine vychádzajúceho slnka vychádza tento nový Resident ešte tento mesiac!

Klik pro zvětšení (Čo je Resident Evil 7: Walkthrough The Fear?)


DALŠÍ

CGwillWin