DOOM Eternal bol odložený až na...

DOOM Eternal bol odložený až na...
17:36, 08.10.2019

Na dnešný podvečer pripadla aj jedna nepríjemná správa a to v súvislosti s odkladom očakávanej AAA značky. Nový diel kultovej série DOOM, teda podtitul Eternal, nakoniec nestihne tohtoročné okno a jeho vydanie sa presúva na tretí mesiac roku 2020. Autorom z id Software ide pochopiteľne o doručenie čo najkvalitnejšej FPS tradície, ktorú ostatne samotný DOOM pomáhal formovať a presne toto stanovisko sa týka aj ich aktuálnej PR plakety. Na nej sa však nepíše len o odklade nového "pekla", ale správa obsahuje aj pár zaujímavostí.

Tou prvou je vydanie verzie DOOM 64, teda hry z Nintenda 64, ktorá sa dostane po platforme Switch aj na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Bude dokonca free súčasťou každej predobjednávky na DOOM Eternal a obe hry sa na scéne ukážu 20. 3. 2020.

Posledná zaujímavosť nás zase vracia k podtitulu Eternal. Ten bude obsahovať špeciálny online modus, kde sa vo forme démona môžete dostať do príbehovej kampane pripojených hráčov (ak si túto funkciu zapnú) a poriadne im popreháňať pierka.

Klik pro zvětšení (DOOM Eternal bol odložený až na...)


DALŠÍ

CGwillWin