hw
HyperX prichádza so svojou prvou bezdrôtovou myšou

HyperX prichádza so svojou prvou bezdrôtovou myšou
15:56, 01.10.2019

Spoločnosť HyperX sa nechce nechať nijako zahanbiť čoraz početnejšou konkurenciou a tak sa svoje produkty snaží posúvať kvalitatívne smerom hore, a to vrátane búrania vlastných rekordov. Ten dnešný nesie kódové označenie HyperX Pulsefire Dart a ide o vôbec prvú bezdrôtovú hernú myš, ktorú táto značka prezentuje širokej verejnosti.

Aby toho však nebolo málo (predsa len spomínaný pretlak na trhu sa snaží zaujať rôznymi spôsobmi), tak táto myška je schopná sa dobíjať aj pomocou bezdrôtovej technológie Qi, teda spôsobom dnes už bežným u telefónov a chytrých hodiniek. V tomto duchu si tak ku svojej novej myši môžete zakúpiť aj originálne nabíjacie zariadenie HyperX, ktoré pre vás čoskoro zrecenzujeme v kompletnom balíčku aj s Pulsefire Dart. Viac informácií nájdete v tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (HyperX prichádza so svojou prvou bezdrôtovou myšou)

Budoucnost je bezdrátová – právě proto herní značka HyperX vyvinula svou první bezdrátovou myš, spolu s oficiální HyperX nabíjející stanicí.

HyperX, herní divize Kingston Technology Company, Inc, dnes představuje dva produkty – HyperX PulsefireTM Dart, svou vůbec první bezdrátovou herní myš, a HyperX ChargePlayTM Base, bezdrátovou nabíjející stanici. Oba produkty hráčům nabízí flexibilitu a bezdrátový komfort.

Bezdrátová myš Pulsefire Dart má výdrž baterie 50 hodin1 od plného nabití a pohodlnou polstrovanou koženku po obou stranách myši. Senzor Pixat 3389 a nativní DPI nastavení až 16,000 DPI zajišťují dokonalou přesnost a myš je mimo jiné vybavena třemi přednastavenými DPI módy (800, 1600 a 3200 DPI) s LED indikátory. Levé a pravé tlačítko je vybaveno switchi značky Omron s mimořádnou odezvou a životností až 50 milionů kliknutí.

Klik pro zvětšení (HyperX prichádza so svojou prvou bezdrôtovou myšou)

Myš je zcela ergonomická a vhodná pro všechny druhy držení. HyperX NGENUITY software navíc umožňuje monitorovat životnost baterie a nabízí pokročilé nastavení RGB podsvícení2, šest programovatelných tlačítek, makra a nastavení DPI. Pulsefire Dart je kompatibilní s Qi-certifikovanými nabíjejícími stanicemi3. Součástí je také 2.4 GHz bezdrátový adapter pro lepší dosah u PC.

“Uvědomujeme si, že budoucnost je bezdrátová a hráči mají čím dál více zájem o bezdrátové nabíjení a produkty,” říká Bianca Walter, mouse business manager pro HyperX EMEA. “HyperX představuje bezdrátové produkty s Qi-certifikací, aby uživatelé mohli nabíjet jak své herní periferie, tak mobilní a další zařízení. Pulsefire Dart je naší vůbec první bezdrátovou myší a jsme na ni patřičně hrdí.”

HyperX CHargePlay Base je bezdrátová nabíjecí stanice, která je schopna nabít dvě Qi-certifikované zařízení s výkonem 10 wattů na každé podložce4. Stanice má také displeje, které monitorují stav nabití a součástí balení je i USB-C kabel a AC adaptér.

HyperX Pulsefire Dart je dostupná za 2 890Kč a ChargePlay Base lze zakoupit za 1 699Kč. Oba produkty jsou dostupné u vybraných prodejců. Pro více informací o produktech HyperX a dostupnosti navštivte oficiální web web HyperX.

Pulsefire Dart Specifikace:
  • Typ: Ergonomická
  • Senzor: Pixart PMW3389
  • Rozlišení Až 16000 DPI
  • DPI nastavení: 800 / 1600 / 3200 DPI
  • Rychlost: 450ips
  • Zrychlení: 50G
  • Tlačítka: 6
  • Typ switchů: Omron
  • Životnost levého/pravého tlačítka 50 million clicks
  • Osvětlení: LED RGB osvětlení
  • Onboard memory: 1 profil
  • Typ připojení: 2.4GHz bezdrátové / drátové
  • Životnost baterie: 90 hodin - LED off, 50 hodin – Default LED podsvícení

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin