Zajtra vychádza nový Fire Emblem, po dvanástich rokoch...

Zajtra vychádza nový Fire Emblem, po dvanástich rokoch...
08:29, 25.07.2019

Nie snáď, že by sme tu tak dlho nemali hromadu iných častí, avšak táto legendárna TBS značka, sa od roku 2007 a vydania podtitulu Radiant Dawn na Nintendo Wii, sústredila výhradne len na handheld scénu a veľkú konzolu tak trocha ignorovala. To všetko sa ale mení so zajtrajším dňom, kedy nás, exkluzívne na Nintendo Switch, poteší príchod novinky Fire Emblem: Three Houses.

Ponúkať má tri unikátne kampane s odlišným vývojom dejovej linky a hromadou ďalších prekvapení, ktoré z pohľadu histórie IP nemajú obdoby. Naša stránka vám s radosťou pripravuje komplexnú recenziu a než bude možné ju publikovať, poďme sa v krátkosti pozrieť na niekoľkokrát avizovaný Expansion Pass.

Po jeho kúpe, sa vám dostane dodatočného obsahu v zmysle vedľajších misií. Ani jedna z nich však z pohľadu chronológie nemá nadväzovať na udalosti po hlavnej dejovej linke. Týmto sa definitívne zmazali všetky tie obavy hráčov plynúce zo skúseností pri Fire Emblem: Fates (3DS), kde bola časť hlavného príbehu predávaná ako samostatné DLC. U nového dielu teda nič také nehrozí. No a záverom ešte jedna zaujímavosť. Po vydaní, nie priamo zajtra, je v pláne aj bezplatné pridanie režimu Lunatic, ktorý vás po absolvovaní základnej obtiažnosti vyzve na poriadne nebezpečné dobrodružstvo, kde nápis Game Over, alebo smrť nejakého hrdinu, znamená definitívny koniec.

Hore uvedené informácie pochádzajú z aktuálne publikovaného japonského magazínu Famitsu, ktorý uviedol 40 strán obsahu, špeciálne určeného práve pre Fire Emblem: Three Houses.


DALŠÍ

CGwillWin