První masivní patch plní sny hráčů Pagan Online

První masivní patch plní sny hráčů Pagan Online
11:50, 11.07.2019

BFP neboli pracovní název Big Fucking Patch dostává svému jménu a do Paganu Online přidává tolik věcí, že musím kompletně překopat celou svou připravenou recenzi.

Have fun – we are just warming up.

BFP do hry přinesl kompletní přepracování všech schopností, aktivních i pasivních, talentů - konečně budeme mít pořádný strom a moct si trochu pohrát se zaměřením svých postav, než jenom trapné +5% dmg. V plánu jsou další upgrady pasivních schopností, takže další BFP už je na cestě.

Každá postava dostala dvě nové schopnosti, a vypadá to, že konečně to není vyvolání různobarevného kruhu jak tomu bylo doteď. Zmizela šance na vyhnutí se útoku, ale zrychlil se pohyb postav, takže úhyb teď musíte provádět manuálně, žádné spoléhání na nějakou procentuální šanci. Taky se drasticky snížila šance na drop goldů a jejich množství, protože předtím jsme prakticky nevěděli, co s prachama, tak teď čekám, že to bude zase naopak. Předěláni byli i nepřátelé, bossové a čtvrtý akt ve story módu.

Astral shield je další nová obranná mechanika, která spočívá v tom, že když nějakou dobu neschytáte nálož, získáte pak štít na určitý počet zranění, a zvedá se s hodnotou inteligence, takže něco pro mágy. Navíc proběhl kompletní rebalanc zbraní a dalšího vybavení, craftingu, receptů, byly přidány legendární prsteny a amulety. Kopletní Big Fucking Patch notes najdete na tomto odkaze.

DALŠÍ

CGwillWin