akce
Robotický Hitman alias Espire 1: VR Operative

Robotický Hitman alias Espire 1: VR Operative
08:06, 28.06.2019

Späť do nedávno skončenej E3 v Los Angeles, kde sa za zatvorenými dverami prezentovali projekty z rôznych žánrov a rovnako s rôznymi ambíciami. V prípade virtuálnej reality vám na dnes vyberám značku Espire 1: VR Operative, ktorej produkciu má na starosti spoločnosť Tripwire Interactive. Tá nám naposledy ponúkla slušný akčný nárez Killing Floor: Incursion, ktorý z pohľadu VR konzumenta potešil možno viac než sme čakali. Aj preto sa od ich novej hry Espire 1 očakáva dosť a podľa dojmov z E3 2019, sú tie očakávania oprávnené.

Pozrime sa stručne na dej a náplň herných mechaník. Koncept vás vtelí do osoby špeciálneho agenta budúcnosti, ktorý nepotrebuje hazardovať so svojím zdravím priamo v teréne a miesto toho, preberá ovládanie nad unikátnym robotom s označením Espire. Prostredníctvom neho si tak beriete jednu misiu za druhou, v ktorej je vaším cieľom odstrániť potencionálne nebezpečenstvo a to rôznymi spôsobmi. Ide o parafrázu na sériu Hitman, ktorou sa ostatne autori nechali inšpirovať, rovnako tak aj IP Splinter Cell a jej podobnými produkciami.

Espire 1: VR Operative vychádza tento rok, zatiaľ bez bližšieho dátumu, a to na PC VR scénu ako aj PlayStation VR. Nižšie si môžete prezrieť starší gameplay z demo prezentácie na zámorskej GDC.


DALŠÍ

CGwillWin