akce
Battlefield V odhaluje nový obsah, podíváme se i do Pacifiku

Battlefield V odhaluje nový obsah, podíváme se i do Pacifiku
21:05, 08.06.2019

Na akci EA Play se ukázali také autoři série Battlefield ze studia DICE, kteří představili nový bezplatný obsah do Battlefieldu V. Prim hrály zejména nové mapy. Balíček Chapter 4: Defying The Odds nabídne 27. června/júna africkou mapu Al Sudan. Tu během července/júla doplní řecká mapa Marita a několik nových zbraní. Další dvě mapy v podobě Provence a Lotefen budou následovat v srpnu/auguste. Ve stejnou dobu dojde rovněž k navýšení maximální ranku z původního levelu 50 až na 500.

Měsíc září/september přinese možnost založit vlastní soukromou hru. Následující říjen přijde do hry další mapa s názvem Operation Underground, která se bude odehrávat v podzemní stanici metra, čímž vývojáři odkazují na známou mapu z Battlefieldu 3.

Další informace se týkají už týká páté kapitoly dodatečného obsahu. Ta nás vůbec poprvé v pátém Battlefieldu vezme do Pacifiku, kde se proti sobě budou utkávat americké a japonské jednotky. Těšit se můžete na minimálně tři nové mapy, které vyjdou ještě do konce letošního roku. Jedna z nich bude zasazena na ostrov Iwodžima. I v této části nás má čekat další přísun nových zbraní, vybavení a vozidel.

Pokud byste třeba chtěli do Battlefieldu V naskočit až nyní, tak by vás mohla potěšit zpráva, že se hra nově stává součástí předplatného EA Access a Origin Access Basic. Dosud byl nejnovější Battlefield pouze ve výrazně dražším Origin Access Premiere. Níže naleznete dvojici trailerů i záznam ze samotného představení.


DALŠÍ

CGwillWin