Larian Studios teasují Baldur's Gate 3???

Larian Studios teasují Baldur's Gate 3???
08:02, 31.05.2019

Jsou věci, které mě stále dokáží překvapit a tohle je jedna z nich. Pokud tedy tohle není nějaký opravdu povedený vtip od lidí z Larian, tak tu máme absolutní tikající bombu. Na oficiálních stránkách Larian Studios se totiž objevil tajemný teaser, který jasně ukazuje římské číslo tři. To by mohlo znamenat spoustu věcí a klidně i třetí pokračování jejich Divine Divinity.

Jenže šťouralové na internetu první co udělají tak otevřou editor souboru a začnou v tom komprimovaném videu koukat po metadatech. No a co tam nalezli? Název souboru BaldursGate_logo_III_retouched.png a to už naznačuje něco, co jsme si asi dlouho ani nepředstavovali - POKRAČOVÁNÍ BALDUR'S GATE!

Tohle může být obrovská novinka, protože spojení Larian a Baldur's zní až moc pohádkově. Larian Studios se za poslední roky předvedli jako fantastické studio a vytvořili dvě top klasické západní RPG historie - Divine Divinity. Vedle toho Baldur's Gate je jedno z nejmilovanějších klasických RPG z konce devadesátek (potažmo začátku aktuálního tisíciletí). To zní až moc skvěle. Je totiž možné, že Larian tiše koupil značku před pár lety buď od Atari nebo Interplay. Server WCFTech se zeptal vývojářů na to, zda BG3 je u nich ve vývoji a oni docela vyhýbavě a vtipně odpověděli "Nemáme co sdělit nyní, užijte si jízdu" :)

Klik pro zvětšení (Larian Studios teasují Baldur's Gate 3???)

DALŠÍ

CGwillWin