Call of Duty Modern Warfare oficiálně odhaleno, vyjde na konci října

Call of Duty Modern Warfare oficiálně odhaleno, vyjde na konci října
23:08, 30.05.2019

Activision po řadě úniků konečně odhalil nové Call of Duty. Po předešlých informacích asi nikoho nepřekvapí, že jde o návrat linky Modern Warfare, jejíž dosud poslední třetí díl vyšel v roce 2011. Nové Modern Warfare neponese číslovku. Samotní vývojáři ze studia Infinity Ward totiž nový díl popisují jako reboot a návrat ke kořenům. Ačkoli se bude novinka odehrávat v jiném univerzu, tak se můžete těšit na návrat některých známých tváří včetně kapitána Price.

Po roce se do Call of Duty vrátí kampaň, která se bude zaobírat ruským vlivem na Blízkém východě a teroristickým útokům v Evropě. V traileru můžete vidět třeba Londýn. Vylepšením by se neměla vyhnout ani grafika. Vývojáři dokonce mluví o úplně novém enginu, což ale raději podle zvyklostí z let minulých berte s rezervou. O poznání překvapivěji zní informace o podpoře cross-play multiplayeru mezi všemi platformami, což by znamenalo, že si mezi sebou zahrají hráči na konzolích i počítačích.

Odpůrci season passu a podobných věcí si mohou v případě nového COD oddechnout. Všechen dodatečný obsah včetně nových map totiž bude zdarma, což by mělo přispět k větší celistvosti komunity. Otazník na druhou stranu visí nad mikrotransakcemi. Kromě stěžejního multiplayeru se můžete těšit i na kooperativní režim. Call of Duty Modern Warfare vyjde 25. října/októbra na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro počítače bude po vzoru minulého dílu dostupná pouze přes Battle.net.



DALŠÍ

CGwillWin