akce
Monster Hunter: World dostane na podzim masivní rozšíření Iceborne

Monster Hunter: World dostane na podzim masivní rozšíření Iceborne
02:13, 10.05.2019

Monster Hunter World dokázal napříč všemi platformami prodat více než 10 milionů kusů, čímž se stal vůbec nejprodávanější hrou od Capcomu. Výrazný prodejní úspěch pochopitelně otevřel dveře dodatečnému obsahu. Zatím jste si mohli koupit pouze solidní množství kosmetických předmětů či tanečků. To se ovšem změní s příchodem velkého DLC s názvem Iceborne.

O jeho existenci jsme se dozvěděli již koncem loňského roku. Datum vydání včetně nové ukázky nám ale bylo naservírováno až nyní v rámci pořadu State of Play. Monster Hunter World: Iceborne vyjde na konzolích PS4 a Xbox One 6. září/septembra. Hráči na PC se dočkají až někdy v průběhu zimy. Iceborne nabídne úplně nový příběh, který se bude odehrávat po událostech původní hry.

Ačkoli podle všeho půjde o velké rozšíření plné nového obsahu, tak si ho nezahrajete, pokud nevlastníte základní hru, což je ale vzhledem k pravděpodobně provázanému příběhu pochopitelné. Capcom navíc pustí do prodeje i Monster Hunter World: Iceborn Master Edition, která nabídne základní hru a Iceborn expanzi v jednom balení. Cena samotné expanze byla stanovena na sebevědomých 40 euro. Níže se můžete podívat na trailer a komentář přímo od vývojářů.


DALŠÍ

CGwillWin