Arma 3 se rozrostla o DLC z období studené války

Arma 3 se rozrostla o DLC z období studené války
23:31, 29.04.2019

České studio Bohemia Interactive podle plánu, který nám byl představen na akci Creator Bootcamp, vydalo první z několika plánovaných komunitních DLC pro třetí Armu. Rozšíření s názvem Global Mobilization - Cold War Germany má na starost malý externí tým Vertexmacht. Samotné DLC ale co do obsahu malé rozhodně není. Autoři si pro hráče připravili svět o rozloze 419 kilometrů čtverečních v letní i zimní variantě, který se snaží být co nejvěrnější reálným lokacím v severní části Německa.

Už z názvu je zřejmé, že nás čeká konflikt mezi Západním Německem a Východním Německem v období studené války (konkrétně rok 1983). Vývojáři dále lákají na 42 různých vozidel a 21 druhů ručních zbraní. Každá ze stran navíc podle reálné předlohy disponuje odlišným typem vybavení. O samotnou náplň se bude starat kampaň pro jednoho hráče o deseti misích a 17 multiplayerových scénářů.

Arma 3 Creator DLC: Global Mobilization - Cold War Germany si můžete od dnešního dne zakoupit na Steamu za 18 euro. Od 7. května/mája se cena zvýší na 20 euro, což ale vzhledem k solidnímu množství obsahu stále není vůbec špatná nabídka.


DALŠÍ

CGwillWin